Jocul culorii in amenajarea de apartamente 5 camere – Coloreaza-ti casa

Apartamente 5 camere Bucuresti ofera posibilitatea amenajarii dupa ultimele tendinte ale designului interior si iti ofera libertatea de a te a te juca cu culorile dupa bunul plac. Insa bunul plac trebuie sa fie la curent cu efectul culorilor asupra sistemului nervos, precum si alte impresii vizuale pe care le poti obtine manevrand culori si nuante diverse.

Alegerea culorilor potrivite pentru un apartament este o adevarata arta, pe care trebuie sa o stapanesti pentru a te asigura ca locuinta ta iti creeaza emotiile de care ai nevoie la timpul potrivit.
Culorile se impart in doua mari categorii: culori calde si culori reci. In functie de aceste categorii se pot amenaja apartamente 5 camere Bucuresti pentru ca fiecare camera sa iti inspire o anumita stare. Culorile calde, rosu, portocaliu, galben si nuantele derivate din acestea, imprima o stare de energie crescuta, care poate fi uneori interpretata ca agitatie. Avand la dispozitie mai multe camere, iti poti permite luxul de a vopsi tavanul, un perete sau pe toti intr-un dintre aceste culori puternice cu o singura conditie: camera trebuie sa fie dedicata muncii. Culorile sus-numite imprima un ritm cardiac crescut, ceea ce face ca sangele sa circule mai repede in organism. Atentia va creste, sistemul nervos va fi stimulat, iar intregul organism va fi mai agil, ceea ce inseamna ca aceste culori sunt perfecte pentru birou, unde trebuie sa fii mereu in priza, cu atentia treaza. Daca lucrezi de acasa si ai o meserie care cere creativitate multa, alege o combinatie de mv si galben, care iti va aduce energie si va stimula imaginatia.

Albastru, verde si indigo au efectul opus, fiind culorile perfect pentru decorarea acelor zone din apartamente 5 camere Bucuresti care au functia de relaxare, precum dormitorul ori baia. Culorile reci induc o stare de calm, reducand tensiunea si pulsul. Camera de zi, unde se petrece majoritatea timpului, poate fi de asemenea amenajata intr-o culoare rece, deoarece este locul in care stai mult timp, iar o stare prelungita de alerta, cauzata de culori calde, poate duce la o senzatie de sufocare si o permananta anxietate.

In bucatarie tonurile de galben si maro induc o stare de intimitate si aduc un strop de energie. In cazul unor apartamente 5 camere Bucuresti spatioase, acestea pot fi combinate cu nuante pastelate de gri pentru a induce o stare de armonie si a stimula apetitul, intr-un mediu primitor. Pastelurile si culorile derivate din cele sase culori enumerate mai sus pot fi folosite pe suprafete mari, spre deosebire de culorile calde, a caror utilizare ar trebui rezumata la o singura camera. In multe apartamente 5 camere Bucuresti regasim holuri intunecate, ori albe, proprietarii dorind ca aceastea sa para mai mari.Insa cele mai potrivite culori pentru hol sunt albastrul, movul si grejul, care induc calm si pregatesc ochii si spiritul pentru restul camerelor, aceasta fiind functia de baza a unui hol, de a face tranzitia de la usa spre restul casei.
Atunci cand amenajezi un apartament achizitionat prin newtown.ro foloseste-ti imaginatia pentru a alege nuantele ideale pentru casa ta si cu siguranta nu vei da gres. Iar daca o faci, pur si simplu acopera-ti greseala!

No comments:

Post a Comment