4 modele trendy de pantofi copii unisex

Modelele de pantofi copii nu trebuie sa fie monotone si demodate fiindca se adreseaza celor mici. Ba chiar din contra: copiii trebuie sa fie intotdeauna imbracati dupa ultima moda, atat baietii, cat si fetitele, deoarece simtul modei si bunul gust se invata din copilarie.

Daca inca ai dubii aspra modelelor de pantofi copii pe care ar trebui sa le cauti in magazine, iata 4 modele de adulti, care pot fi gasite si in varianta mini. Si urmeaza ultimele tendinte, fara sa devina demodati prea curand, cat putin, nu atat cat ii va purta copilul.

Tenisii
sunt printre cele mai versatile tipuri de pantofi copii si sunt adecvati atat pentru fete, cat si pentru baieti. Fiindca sunt mai inalti, protejeaza gleznele de lovituri ori luxatii, care sunt destul de frecvente printre micuti. Talpa aderenta este perfecta pentru alergat fiindca nu aluneca aproape pe nici un fel de suprafata.

Mocasinii
sunt un alt model de pantofi copii unisex foarte comozi si trendy. Din material textil, din piele, catifea ori piele intoarsa, simplii ori decorati cu modele, sireturi si numeroase alte detalii, mocasinii sunt perfecti pentru copii. Datorita modelului care imbraca piciorul, copilul nu ii “pierde”, iar cei mici care au obiceiul sa se descalte nu vor mai reusi sa faca asta foarte usor.

Sandalele romane
sunt ideale pentru fetite in anotimpul cald, fiind variante miniaturale ale sandalelor si pantofilor de dama. Pentru un copil mic poti alege sandale fara toc, insa pentru copiii mai mari exista sandale romane cu toc mic, in continuarea talpii, care este comod si nu provoaca dureri copilului. Mamele de baieti trebuie sa stie ca si copiii lor pot purta sandale romane, doar ca este putin mai greu sa le gasesti in comert. O cautare temeinica pe net va rezolva problema.

Iarna trebuie sa iti indrepti atentia catre cizmulite tip UGG, care sunt foarte comode si calduroase, fiind genul de pantofi copii ideali. Deoarece nu au sireturi, sunt usor de incaltat, iar talpa aderenta le face utile si atunci cand polita de gheata acopera asfaltul.

Atunci cand ii cumperi pantofi copilului, cauta modelele disponibile pe ppt.ro, alege-le pe cele care se potrivesc cerintelor tale in ce priveste utilitatea, apoi arata-i-le copilului doar pe acestea si lasa-l sa faca alegerea finala. Astfel eviti plansul si te asiguri ca incaltamintea copilului este moderna si comoda.

No comments:

Post a Comment