Disneyland Paris - destinatie de top

Disneyland Paris a avut de-a lungul timpului parte de diverse cronici mai mult sau mai putin pozitive, de controverse, la fel cum a avut parte si de momente de cadere si de momente de marire. Cu toate acestea, insa, ramane una dintre destinatiile de vacanta de top din Europa. O dovedeste faptul ca este in fiecare an pe buzele si in gandurile turistilor care intentioneaza sa isi petreaca aici vacanta, si in egala masura o dovedeste numarul mare de turisti care ajung aici anual.

Numarul este coplesitor, caci, surpriza sau nu, Disneyland Paris este gazda a peste 12 milioane de vizitatori an de an. De ce ar veni acesti oameni aici daca nu ar fi atrasi de punctele de interes de la Disney, de dorinta de a se intalni cu personajele magice din lumea Disney, de a asista la parade si spectacole si de a gusta aventura in lumea Disney. Pentru a vizita Disneyland-ul parizian nu este neaparat pentru turisti sa fie cazati in capitala franceza si sa faca in fiecare zi drumul pana la Disneyland – caci in mod cert nu va fi suficienta o singura zi la Disneyland. Disneylandul european ofera chiar in interiorul satului peste 10 hoteluri cu teme Disney in care se poate sedea pe durata vacantei, cu preturi incepand de la rezonabil la foarte scump.

Pentru planificarea vacantei la Disneyland si pentru o experienta cat mai confortabila si mai completa la Disney nu ar strica un ajutor de specialitate in planificarea vacantei, iar una dintre recomandarile cele mai bune in acest sens este Aero Shuttle Paris Transfers. Pentru ca la aeroshuttletransfers.ro se vorbeste si limba romana, ei sunt o varianta ideala si pentru turistii din Romania. Si tot pentru turistii romani hotarati sa ajunga la Disneyland, Aero Shuttle Paris Transfers ofera posibilitatea unui transfer auto de la Beauvais la Disneyland pentru cei care ajung in Franta cu avionul.

No comments:

Post a Comment