Confidentialitatea online – o problema actuala

Daca sunteti preocupat de propria dumneavoastra confidentialitate online, este, probabil, o idee buna sa fiti atent la datele personale pe care le dati pe internet. Inutil sa spunem ca, in scopuri publicitare, siteurile colecteaza fiecare bit de date, fiecare apasare de tasta si fiecare subiect in urmarirea caruia ati aratat su cel mai mic interes. In timp ce toate aceste informatii se presupune ca sunt "colectiv colectate si prelucrate", potrivit autoritatile care le reglementeza, va rugam sa folositi la latitudinea dvs daca confidentialitatea online este in top pe lista dvs de prioritati. Adevarul fie spus, Internetul a devenit cea mai mare lista de construire si colectare de date de consum din lume. Aceste date ale utilizatorilor colectate au devenit cel mai valoros asset al Google - una care poate fi valorificat multi ani de acum inainte.

Este pur si simplu pretul pe care trebuie sa-l platim pentru utilizarea acestor programe, dupa tot ceea ce credeam, ca intr-adevar aceste produse erau cu adevarat gratis, nu? Apoi, din nou , este ceva in viata cu adevarat gratis?

Produsele si programele online nu sunt exceptii, in timp ce nu vrem sa fim prea cinici, dar trebuie sa fim realisti cu privire la scopurile si obiectivele finale ale companiilor aici. O companie este tranzactionata public si generarea de venituri este seva ei, asa face toata lumea si cu atat mai bine va fi. Nimic rau in asta, si nici nu exista ceva in neregula cu mediul online, oferindu-ne toate aceste nenumarate produse gratuite si programe, atat timp cat ne dam seama de pretul pe care il platim pentru aceste produse.

No comments:

Post a Comment