Rochii de seara – piese de rezistenta in garderoba oricarei femei

O rochie de seara ne duce cu gandul la o tinuta deosebita, pentru un eveniment deosebit. Rochia este o piesa de rezistenta obligatorie in garderoba oricarei doamne sau domnisoare, o inventie fabuloasa, mereu in tendinte.

In general, rochiile reprezinta declaratia absoluta a feminitatii! Coco Chanel spunea ca “Acolo unde este o rochie de seara, este si o femeie. Daca nu exista femeie, nu exista nici rochie!”, ceea ce este perfect adevarat.

Rochiile de seara purtate la diverse evenimente trebuie sa fie precum gardurile de sarma: sa isi serveasca scopul, dar sa nu blocheze peisajul. Mesajul este unul foarte clar: intr-o rochie de seara o femeie trebuie sa arate bine, sa impresioneze, sa se simta bine si sa atraga toate privirile.

Indiferent de eveniment, o femeie trebuie sa se faca remarcata. Nimic nu poate fi mai adecvat decat o rochie de seara! Scurte sau lungi, sexy sau elegante, sofisticate sau simple, rochii de tip cocktail sau sirena, albe, negre sau colorate, cu trena asimetrica sau nu, rochiile de seara trebuie sa atraga privirile si sa starneasca admiratia celor din jur.

In 2014, specialistii in fashion au o multime de propuneri de rochii de seara: nelipsita rochie neagra cu rolul de a scoate din impas orice femeie atunci cand nu este decisa ce sa poarte; rochia de catifea ce ofera un look vintage, foarte potrivita pentru sezonul rece, materialul fiind destul de gros; rochia cu umeri proeminenti care avantajeaza persoanele inalte; rochia one-shoulder, una din cele mai apreciate tinute din toate timpurile.

Culorile recomandate pentru rochiile de seara sunt negrul, rosul, visiniul, auriul, argintiul, bronzul, insa si rochiile in culori neutre, ce pot fi o investitie inspirata.

Doamnele si domnisoarele care doresc rochii de seara cu adevarat speciale, pot opta pentru materiale precum matasea sau satinul iar paleta cromatica se rezuma la negru, rosu sau turcoaz.

Indiferent de tipul de rochie de seara ales tinuta trebuie sa fie adecvata stilului general al evenimentului.

No comments:

Post a Comment