3 dintre motivele care te fac sa alegi un camin de batrani

Fiecare dintre noi doreste sa le ofere parintilor si bunicilor o batranete linistita, fericita, in care singuratatea nu exista. Insa, de cele mai multe ori, pentru indeplinirea celor de mai sus, este nevoie de sacrificii. Unii dintre noi sunt dispusi sa faca aceste sacrificii, insa le este practic imposibil, din cauza faptului ca situatia actuala destul de grea le impune pastrarea job-ului stresant, unde orele de munca sunt interminabile. Un batran are nevoie de atentie, de ingrijire si, nu in ultimul rand, de iubire. Cu mai mult de zece ore petrecute la locul de munca, nu-ti mai poti lua angajamentul de a avea grija de batranii care te-au ajutat sa cresti si sa fii ceea ce esti astazi.

Daca si tu te regasesti in situatia descrisa mai sus este clar ca ai de luat o decizie grea, care sa-i avantajeze pe parintii sau bunicii tai. In cele ce urmeaza iti prezentam trei dintre motivele care te-ar putea convinge de faptul ca ingrijirea batranilor intr-un camin specializat este solutia optima:

1. Un camin de batrani este un mediu in care singuratatea nu-si are locul, un mediu cald si primitor unde povesti de viata se intalnesc si isi tin de urat sub atenta supraveghere a personalului care, pe langa pregatirea profesionala, ofera un sprijin moral si emotional permanent membrilor caminului.

2. Intr-un centru de ingrijire a batranilor exista personal medical specializat care are grija ora de ora de membrii caminului, ii ajuta sa-si ia tratamentul, le indica tratamentul adecvat, le ofera asistenta medicala 24 de ore din 24.

3. Latura familiala, un mediu de viata prietenos si familial fac din caminele de ingrijire pentru batrani alegerea potrivita, pentru ca, dincolo de toate, linistea batranetii este un lucru de nepretuit. Aici, fiecare isi gaseste locul intr-o mare familie.

No comments:

Post a Comment