Calculul politei RCA

Desi nu este singurul criteriu care conteaza, costurile sunt foarte importante in orice achizitie intentionam sa facem, fie ca este vorba despre o locuinta, o masina, un obiect vestimentar sau o asigurare. Este, fireste, si cazul politelor RCA, politele obligatorii de Raspundere Civila Auto, pe care cu totii ni le dorim cat mai ieftine. 

Multitudinea de brokeri de asigurari sau societatile de asigurari au oferte care de care mai atractive, menite sa atraga un numar cat mai mare de clienti.
Pentru o informare cat mai corecta si pentru a face o alegere in cunostinta de cauza, cea mai buna varianta ar fi sa optati pentru un broker de asigurari online. Romasig.ro este locul in care aveti la dispozitie ofertele a 12 dintre cele mai mari nume pe segmentul Asigurari, astfel incat sa o alegeti pe cea care vi se potriveste cel mai bine. In plus, va puteti folosi de calculatorul RCA de pe site pentru a calcula exact tarifele RCA.

Cand vine vorba despre tarife RCA, iata cateva criterii dupa care acestea se stabilesc. In calcularea pretului pentru RCA se tine cont de varsta soferului, daca acesta are sau nu deficiente locomotorii, care este venitul conducatorului auto si daca acesta are sau nu copii in intretinere. De asemenea, se tine cont si de cateva aspecte legate de masina pentru care se doreste incheierea unei polite RCA. Acestea sunt numele si seria de pe sasiul masinii, puterea motorului masinii, numarul de locuri etc. Toate aceste date va vor fi cerute in cadrul unui formular online care trebuie completat, daca sunteti interesat de incheierea unei polite RCA online. Si nu aveti cum sa nu fiti interesat, pentru ca avantajele unui RCA incheiat in acest fel sunt incontestabile: dincolo de timp economisit, e vorba si de o informare completa si de o alegere bine documentata.

No comments:

Post a Comment