Interdictii de viata

Se pare ca de multe ori aproape toata lumea vrea o viata mai buna sau mai mult sens, dar putini dintre noi fac eforturi sau acorda o atentie suficienta pentru exact ceea ce ar trebui sa facem, si , de asemenea, trebuie sa evite a face, in scopul de a avea un fel de viata pe care il dorim. Suntem martori de multe ori la seminarii de dezvoltare personala si citim articole conexe despre ceea ce presupune o viata plina de sens si ceea ce am putea avea nevoie de a face, sau sa cautam. Cu toate acestea, rareori exista discutii cu privire la ceea ce trebuie sa fie evitat, si de dragul acestui articol, se va face referire la urmatoarele lucruri.
 
1. Poate cea mai mare si de obicei un singur punct de poticnire pentru maximizarea potentialului nostru personal si statutului de viata, este ca, de mult prea multe ori, in scopul de a evita frustrarea personala si de a nu ne confrunta cu aceasta posibilitate, multi oameni reduc asteptarile lor si fac acest lucru intr-un mod distructiv model si care limiteaza potentialul lor. Conditiile din viata cuiva trebuie echivalate cu eforturile pentru a fi si de a atinge telurile pentru ca, totusi, atunci cand vom incepe prin scaderea scopurilor sau obiectivelor noastre, ne-am pus pe sine pe o cale distructiva de solutionare pentru mai putin decat ceea ce ar trebui sa speram ca meritam.
 
2. Nu incercati niciodata sa copiati pe altcineva! Este mult mai rau sa fii o imitatie proasta a altcuiva, decat de a fi cel mai bun original al tau! Incepeti procesul cu o auto-examinare, in cazul in care aveti obiective introspective, si, prin urmare, capacitatea de a fi sincer cu dvs insiva. In timp ce s-ar putea sau nu atribui merite personale, in acest caz, zicala "Vreau sa fiu eu insumi" este cea mai relevanta. Este extrem de neobisnuit pentru cineva cu obiective scazute in mod artificial sau o mentalitate de imitator, de a putea sa se bucure cu adevarat si aprecia viata.
 
3. In scopul de a atinge succesul, trebuie sa incepem prin a fi reali si sinceri. Cineva nu se poate pacali sa creada ca el are succes, si, mai ales, ca el traieste o viata fericita. Cel mai bine ajungem sa ne cunoastem pe noi pe sine, ce vrem, avem nevoie si preferam, si cu atat mai bine obtinem oportunitatea si posibilitatea de a trai viata la maximum.
 
4. Nu incercati sa scapati de responsabilitatile personale, ci, mai degraba, este indicata prioritizarea sarcinilor zilnice care sa preia controlul asupra destinului, ducand astfel la cresterea calitatii vietii. Nu ne putem asteapta ca vom avea viata pe care credem ca o meritam daca nu o urmarim in mod proactive. Mai bine am intelege ce trebuie evitat si capcanele in care cadem cu usurinta pierzand cele mai mari posibilitat personale. Nu ne datoram asta noua insine?

No comments:

Post a Comment