Prioritatile invitatiilor de nunta - ce facem mai intai

Ti-ai gasit dragostea vietii tale, locatia de nunta a fost stabilita, tortul a fost ales, firma de catering a fost contactata si ai gasit rochia de mireasa perfecta. Acum, tot ceea ce ai nevoie sunt oaspetii care sa vina la nunta ta de vis. Cel mai probabil, ai decis deja cu privire la numarul de oameni pe care ai dori sa ii inviti inainte de a stabili meniurile. Este timpul sa incepi sa lucrezi la invitatiile de nunta.

Pe cine inviti?
Invita pe cine vrei si nu lasa parintii sa te oblige cu privire la rude indepartate sau persoane care trebuie sa vina doar pentru ca au capatat o obligatie. Este adevarat ca nunta se face cu oameni, dar daca tu nu te simti confortabil in preajma lor, degeaba ii fortezi sa se prezinte la eveniment. Cu siguranta vor simti si ei acelasi lucru.

Ce trebuie sa includa invitatia ta de nunta?

O invitatie nunta ar trebui sa raspunda catorva intrebari importante, asemeni regulilor jurnalistice comune: cine, ce, unde, cand si de ce? Lista trebuie sa includa numele mireului si al miresei - lucru normal, de altfel - dar si data nuntii si locatia.

Unele invitatii de nunta includ, de asemenea, o fraza sau un motto menite sa impartaseasca tuturor dragostea pe care mirele si mireasa si-o poarta reciproc. Daca doresti, poti include si un mesaj de confirmare in partea de jos a invitatiei, pentru a stabili din timp cati invitati vor participa.

Cum alegi invitatiile de nunta?

Poti cumpara invitatii de nunta de la magazinele locale cu specific festiv sau poti apela la diverse site-uri din mediul online. Daca esti talentat, iti poti crea propriile invitatii de nunta, insa acestea necesita timp si rabdare indelungtata. Odata ce le-ai cumparat, nu trebuie decat sa scrii manual numele fiecarui invitat in parte si sa le distribui.

Cand este momentul ideal pentru a oferi invitatiile de nunta?
Invitatii de nunta ar trebui sa fie oferite cu sase pana la opt saptamani inainte de eveniment. Acest lucru ofera oaspetilor o multime de timp pentru a planifica ziua in cauza si a le ofera posibilitatea de a reveni cu un raspuns. Daca inviti oameni si din afara tarii, ar trebui, probabil, sa trimiti invitatiile mai devreme.

No comments:

Post a Comment