Modele de tapet pentru toate gusturile

Un cuvant definitoriu pentru generatia in care traim ar fi nonconformism. Fiecare doreste sa se remarce, sa fie diferit, sa nu accepte tendintele unui anumit mediu. Acest concept se observa de la stilul de imbracaminte, de la tunsorile alese, pana la modul in care sunt decorate casele. Un mod prin care ne putem imbunatati locuinta, adoptat tot mai mult in ziua de azi, care ne da oportunitatea sa iesim in evidenta, sunt diferite modele de tapet.
          
Firma noastra, TRENDEXPERT, se ocupa cu furnizarea de produse pentru amenajari interioare, in mod deosebit pentru decorarea peretilor. Catalogul nostru prezinta numeroase modele de tapet, pentru diferite gusturi si pentru toate buzunarele; in momentul actual, aveti posibilitatea sa alegeti dintr – o gama formata din peste 1600 de modele de tapet, la care se adauga 400 de modele fototapet si 60 de stickere. Noi garantam calitatea produselor noastre, fiind fabricate in tari din Vestul Europei, precum Anglia, Belgia, Franta, Germania, Italia sau Olanda.

Diferitele modele de tapet se potrivesc ocaziilor speciale din viata dumneavoastra, precum nasterea lui copil. Totodata, cele clasice (Glamour 2014, Grand Estates, Flower Poetry), moderne (Boho Chic, Fresh Up 2015, Happy Time 2014) sau de lux (Cosy White 2015, Glam & Glory, Icon by Dieter Langer) se incadreaza perfect cerintelor si gusturilor clientilor.  Oferta noastra nu cuprinde modele de tapet numai pentru amenajarea casei, ci si pentru baie sau bucatarie (Home Sweet Home 2014, Stones & Style 2014).

Pentru mai multe detalii despre gama noastra de produse si despre diversele modele de tapet oferite, nu ezitati sa ne contactati la contact@trendexpert.ro sau la numarul de telefon 0755 147 973. De asemenea, pentru a primi regulat informatii despre noi, aveti posibilitatea sa va abonati la un newsletter, prin intermediul site – ului nostru.

No comments:

Post a Comment