Idei super eficiente de afaceri sau cum sa faci bani in loc sa-i cheltuiesti

Pe acelasi nivel al profitabilitatii sunt si covrigariile care au invadat Romania trecuta prin criza economica. Desi nu sunt deloc buni, covrigii calzi sunt mancarea romanului sarac de dimineata, pachetelul copilului, alinarea batranilor fara dinti prea buni. Vanzarile sunt si aici uriase, materia prima ieftina, productia super usoara.

Cand nu are omul bani de haine noi, se duce unde, la second-hand. Daca ai de unde sa aduci haine second din tari straine la cateva saptamani esti salvat. Un magazin second-hand iti poate aduce profit numai dupa sase luni, conform unor studii recente, asta daca te pricepi putin si la marketing si stii ce fel de haine sa „importi”. Azilele private sunt si ele in topul afacerilor profitabile, avand in vedere ca populatia Romaniei e imbatranita iar tinerii fac bani prin strainatate si isi pot tine batranii in ceva lux. Este extram de cautata, are potential urias si viitorul suna destul de bine pentru cine are deja deschis un azil privat. Cafeneaua sau casele de amanet sunt iarasi alegeri excelente. La cafenea vin oameni si vara si iarna, vin cuplurile la intalniri, vin bancherii la discutii pentru o noua afacere.

Cand economia nu mai are lichiditati, amanetul e salvarea, asa ca afacerea cu amanet e mana cereasca. Poti sa faci profit din vanzarile produselor care nu se mai ridica, din fel de fel de lucruri de valoare. In fine, afaceri bunisoare faci si daca deschizi case de pariuri sportive si jocuri de noroc, dar aici depinzi mult de maniacii care pariaza si de trendul pariurilor, evenimentelor sportive.

No comments:

Post a Comment