Drumul spre Belgia este mai sigur, mai confortabil si mai ieftin cu David Trans

Belgia a fost mereu una dintre tarile preferate de tinerii romani atat pentru oportunitatile de studii pe care le poate oferi, cat si pentru peisajele si traiul mai bun decat in propria tara. Bomboanele belgiene, dulciurile, in general, institutiile U.E., toate se afla pe lista de „must see” a oricarui turist roman care se afla in trecere sau planuieste sa stea mai mult timp in Belgia.

DAVID-TRANS asigura Transport persoane Romania Belgia zilnic, in cele mai bune conditii si la preturi accesibile, chiar din orasul dvs. Fie ca alegeti autocarele dotate cu tot ce trebuie pentru un confort sporit, atmosfera controlata si scaune in care drumul lung pana in Belgia poate parea o plimbare lejera cu telecabina, sau microbuzele cu noua locuri, deosebit de elegante si confortabile, DAVID-TRANS are grija ca intreaga calatorie sa fie perfecta. Daca alegeti sa mergeti cu microbuzele, atunci destinatia va fi chiar adresa sau locul unde trebuie sa fiti in Bruxel, Charleroi, Lege sau Antwerpen. Si pentru ca drumul spre destinatia de vacanta sau cei dragi sa fie mai usor, in Ungaria se ofera o masa calda din partea firmei, reducerile sunt mereu de top, de 20 de euro, pentru copii, 10 euro, pentru studenti, iar clientii fideli au, pe langa reduceri, si surprize speciale pentru ei, pregatite de echipa DAVID-TRANS.

Firma de Transport persoane Romania Belgia permite transportul gratuit a doua bagaje in cala si unul in masini, drumul parcurs e de doar o zi, pretul practicat fiind de doar 120 de euro de persoana. Soferii de pe masinile de Transport persoane Romania Belgia sunt special antrenati sa faca fata distantelor lungi, au experienta imensa pe drumurile europene si stiu sa aleaga cele mai bune rute pentru o siguranta sporita a transportului de pasageri.

Un avantaj al alegerii serviciilor premium ale DAVID-TRANS este si parcurgerea unor peisaje extraordinare si suprinderea lor din masina, poate cu o camera video, pentru a le arata mai tarziu si copiilor, nepotilor, stranepotilor, de ce nu. Rezervarile pot fi facute la numerele de telefon +40 753 702 301, 0766 759 468 sau trimitand un e-mail la office@viotur.ro sau targufrumos_filaret@yahoo.com.

No comments:

Post a Comment