Afla totul despre ceaiul verde

Englezii au introdus in traditia lor ceaiul de la ora cinci, Five o'clock tea, un prilej excelent de relaxare si discutii serioase - de multe ori, la un simplu ceai baut la ora fixa s-au incheiat foarte multe afaceri importante al caror viitor a fost unul deosebit de bun. La noi, ceaiul e vazut mai degraba ca un medicament decat ca o bautura oarecare, servita pentru a te incalzi sau a face o placere unei persoane dragi intalnite intr-o ceainarie. Desi plantele noastre medicinale si aromatice s-au dovedit deosebit de bune pentru diverse afectiuni, asiaticii s-au dovedit a fi mult mai buni la acest capitol.

Cat despre ceaiul verde, s-au scris carti intregi, au curs rauri de cerneala, multi i-au recunoscut calitatile exceptionale, insa putini l-au vazut ca pe un medicament. Pentru ca se stopeaza fermentatia naturala, ceaiul verde este mult mai puternic decat restul ceaiurilor, deoarece substantele importante raman in frunze si nu se pierd prin fermentatie. Continutul de teina, aminoacizi, vitamina C, proteine sau fluor ii confera ceaiului verde calitati diuretice, este un foarte bun stimulator cerebral, previne aparitia cancerului. De asemenea, lupta impotriva cariilor dentare si tartrului dentar, previne oboseala cronica si retinerea apei in organism. Pe ceai-verde.com, un site plin de informatii interesante si utile despre tipuri de ceaiuri si plante medicinale, articole despre nutritie, puteti descoperi mai multe despre ceaiul verde, cum ar fi cat de util este in prevenirea deteriorarii maduvei spinarii sau cum ne poate apara de intoxicarea cu arsenic.

Articolele despre prepararea si consumul corect al ceaiului verde, cele despre proprietatile uimitoare in cazul protejarii pielii, prevenirii Alzheimer sau diabetului zaharat si cancerului pancreatic sunt la fel de interesante pentru orice consumator de ceai. Si tot pe ceai-verde.com, pe langa informatiile despre ceaiul verde, puteti citi si studii interesante despre ceaiuri si plante medicinale, ingrediente bune pentru organism si starea de bine. In plus, aveti ocazia sa depistati in sectiunea dedicata de pe site si cele mai bune ceainarii si cafenele unde se poate servi ceai verde de o calitate exceptionala.

No comments:

Post a Comment