Costuri cat mai reduse pentru inchirieri auto

Inchirierea unei masini nu este un demers complicat, in principiu regulile fiind foarte simple si neexistand loc de complicatii. Si totusi, exista cateva ponturi pe care o persoana care isi petrece o mare parte din timp in masini inchiriate ajunge sa le invete, avand astfel posibilitatea de a evita fie probleme legate de bani, fie probleme legate de desfasurarea contractului cu firma de inchirieri pentru care se opteaza.

Prima si cea mai importanta regula este aceea ca se pot obtine preturi mai bune prin formularul de rezervare a masinii online. Mai ales daca ne referim la masini inchiriate de pe aeroport, este mult mai simplu, mult mai ieftin si mai ales mult mai economic din punct de vedere al timpului sa faceti inchirierea online. Spre exemplu, la rentbucuresti.ro  dureaza numai cateva minute sa gasiti masina potrivita (mai ales ca parcul de masini este perfect pus la punct, iar preturile sunt foarte accesibile) si sa faceti o rezervare pentru data si locul dorit.

Un punct la care cei care nu se pricep foarte bine la inchirieri auto pierd sume ceva mai mari de bani sunt asigurarile auto. Poate nu ar strica sa va asigurati ca nu platiti asigurari suplimentare, ci doar pe cele neaparat necesare.
Companiile de inchirieri constituie intotdeauna un depozit de garantie pe cardul clientului in cazul in care automobilul inchiriat este avariat, pierdut, furat, etc. Daca vorbim doar despre avarii acestea se constata intr-un termen de maxim 30 de zile de la data inchirierii, timp in care garantia va fi blocata pe cardul clientului. Pentru a va asigura ca la final nu vi se pun in carca daune sau avarii de care nu sunteti responsabil, asigurati-va ca faceti, la rdicarea si la returnarea masinii, cateva poze concludente care mai tarziu v-ar putea scoate din situatii limita.

Atentie la taxele sau penalizarile ascunse. Verificati sumele percepute daca varsta soferului este mai mica decat cea pentru care se fac inchirieri standard, pentru returnarea masinii cu rezervorul gol, pentru returnarea in alt loc si la alta ora, taxa pentru al doilea sofer etc.

No comments:

Post a Comment