Masini pentru constructii achizitionate la mana a doua

Pentru cei care lucreaza in costructii cele mai bune variante sunt sa aiba la dispozitie propriile lor utilaje, ca sa nu aiba probleme cu cele inchiriate, de exemplu. Desigur ca daca un utilaj iti este de folos foarte putin nu merita sa investesti in el, asa poti mai bine sa il inchiriezi periodic sau numai cand ai nevoie de el. Cand vorbim insa de vanzare masini pentru constructii ne gandim numai la preturi extrem de mari, chiar daca poate acestea nici macar nu ating pragul imaginat.

Masinile pe care constructorii le folosesc pot fi achizitionate si la mana a doua, de cele mai multe ori prin intermediul unor firme de  intermediere care au cunostinte in domeniu, ori direct de la proprietari, ambele cazuri fiind la fel de avantajoase, cu plusuri si cu minusuri. Pentru cei care nu au deloc experienta in vanzare de masini pentru constructii, ideal este sa se consulte cu firme de profesionisti, cu persoane care au deja create anumite legaturi, deoarece activitatea in sine se poate dovedi destul de anevoioasa. Masinile pentru constructii sunt de mai multe feluri, iar aici amintim: excavatoare pe senile, containere de modulare sau containere ecologice, utilaje terasiere, utilaje pentru manipulare si stivuire, cilindrii compactori, buldoexcavatoare, excavatoare pe pneuri, dumpere, macarale cu brat telescopic, macarale turn, automacarale, macarale cu brat cu zabrele, macarale senilate, toata gama de macarale mobile, utilaje pentru transport, excavatoare long reach, utilaje pentru demolari, generatoare, utilaje de mica mecanizare - motopompe, finisoare, turnuri de lumina, utilaje agricole de exemplu tractoare second hand, telehandlere cu brat fix sau brat rotativ, cu sau fara accesorii, combine sau semanatori, stivuitoare electrice, diesel, GPL, diesel 4x4, echipamente de foraj si utilaje pentru batut palplanse, si multe altele.

In functie de nevoile fiecarui cumparator sau vanzator in parte se pot face oferte de preturi si o consultanta profesionista pe transporturi-utilaje.ro.

No comments:

Post a Comment