Despre cosmeticele organice

Ai auzit, adesea, vorbindu-se despre diferentele majore care exista intre cosmeticele traditionale si cosmeticele organice. A alege sa folosesti cosmetice organice inseamna a acorda o importanta mai mare produselor pe care le folosesti zi de zi.

Foarte la moda, cosmeticele organice nu sunt un moft. Acestea sunt benefice pentru organism si mentin pielea sanatoasa si hidratata.

„Organic” nu inseamna doar „natural”, ci mai mult decat atat. Cosmeticele organice sunt produse cosmetice 100% naturale (spre deosebire de cele „naturale” pe care le gasim in comert si care pot avea un singru ingredient natural si mai multe ingrediente chimice), iar ingredientele din compozitia lor au fost cultivate organic (fara ingrasaminte, pesticide, etc.) si extrase prin metode naturale. Mai mult decat atat, cosmeticele organice sunt certificate de catre una din organizatiile autorizate din domeniu si sunt etichetate ca atare.

100% organic: trebuie sa contina ingrediente 100% produse organic. Aceasta este singura eticheta care garanteaza un produs complet organic, fiind insotite de sigla organului de certificare.

Care sunt avantajele cosmeticelor organice?

Cosmeticele organice sunt astazi foarte apreciate si cautate, datorita avantajelor sale multiple. Principalul avantaj al cosmeticelor organic este dat de faptul ca acestea sunt realizate fara parabeni, conservanti sintetici, sulfati, produse animaliere sau ingrediente care ar putea dauna sanatatii tale. Efectele pozitive ae cosmeticelor naturale, organice isi fac simtita prezenta mult mai repede, iar rezultatele sunt cu 90% mai rapide decat in cazul cosmeticelor obisnuite. Este dovedit faptul ca persoanele care utilizeaza produse cosmetice organice (produse de machiaj, farduri de ochi si obraz, fond de ten, geluri de dus, autobronzante, creme de corp, etc.) se bucura de o hidratare de durata si de o piele mult mai sanatoasa.

Exista chiar si cosmetice vegane sau vegetariene, care nu sunt testate pe animale si care nu contin ingrediente de origine animala. Aceste cosmetice nu au aparut din dorinta de a acoperi nevoile de beauty ale persoanelor care au adoptat stilul vegan, ci pentru toate femeile care cauta, prin intermediul produselor cosmetice folosite, sa straluceasca si sa se puna in valoare.

Chiar si bebelusii sau copii se pot bucura de avantajele cosmeticelor organice, deoarece exista game complete de produse naturale, organice destinate pielii sensibile a bebelusilor si copiilor.

No comments:

Post a Comment