Ghid in 4 pasi pentru un anunt online de succes

Reteta pentru a scrie un anunt de succes in mediul online nu este niciodata una usoara. Dificultatile apar in primul rand din cauza ca exista milioane de anunturi pe net, zeci de categorii si miliarde de oameni cu miliarde de gusturi diferite, dar si pentru ca exista multe modalitati prin care putem sa gresim, fara macar sa bagam de seama. Suntem aici sa va prezentam 4 trucuri care va vor aduce cu cativa pasi inainte in drumul spre a scrie un anunt online de  succes.

I. Pastrati textul anuntului cat mai simplu. Adaugati detaliile importante care pot sa faca diferenta intre produsul dumneavoastra si altele de acel gen, insa nu este recomandat sa scrieti pagini intregi cu explicatii. Un text cu propozitii si fraze scurte are mult mai multe sanse de a atrage un cumparator, decat un text lung, cu foarte multe detalii.

II. Titlul acestor anunturi online este foarte important. Incercati sa concepeti un titlu care sa rezume continutul anuntului, sa fie atractiv, sa fie scurt si la obiect. Este adevarat ca acest lucru nu este unul usor, dar este realizabil. Folositi-va imaginatia, dar nu va lasati dusi de val in totalitate. Seriozitatea dumneavoastra poate fi dedusa din titlu si din textul anuntului.

III. „O imagine face cat o mie de cuvinte” este o regula importanta de care trebuie sa tineti cont atunci cand decideti sa postati un anunt online. Daca adaugati o fotografie cu produsul pe care il puneti spre vanzare pe unul dintre site-urile de anunturi online, veti fi mult mai credibil si veti da cumparatorilor dovada clara ca produsul dumneavoastra este cel despre care vorbiti in anunt.

IV. Inainte de a finaliza anuntul, este indicat sa mai aruncati o ultima privire asupra textului. In acest fel veti putea verifica ortografia, dar si corectitudinea datelor de contact.

No comments:

Post a Comment