Saloanele de evenimente

Moda nuntilor gazduite de saloane elegante, de gala, continua si in 2014. Si, la drept vorbind, nu cred ca va trece vreodata, dat fiind ca nuntile care au loc in astfel de saloane sunt nuntile elegante, cu detalii fine si cu stil, pe care toata lumea si le-a dorit, cele care se apropie cel mai mult de nuntile de basm din visele fetelor.

Saloanele de evenimente care s-au deschis in numar coplesitor in Bucuresti si in marile orase din tara, impun o anume eticheta in ceea ce priveste organizarea nuntilor. De la fete de masa si huse pentru scaune din tafta si decoratiuni florale speciale, pana la genuri de muzica agreate sau dimpotriva, genuri care nu sunt binevenite, un astfel de eveniment este marcat de un singur cuvant: eleganta. Inca de la primii pasi ai organizarii nuntii – alegerea tinutelor si alegerea tipului de invitatii nunta, detaliile pe care le puneti la punct trebuie sa tina cont de eleganta restaurantului. Daca optati pentru un salon de evenimente intr-o eleganta clasica, cu candelabre uriase si mocheta luxoasa, cu fete de masa dn brocart si sfesnice vintage, fireste ca si aerul general al nuntii va trebui sa fie acelasi. Veti opta, astfel, pentru tinute de gala si mireasa va fi fericita sa afle ca isi poate alege rochii de la cele mai sexy pana la celebrele rochii de printesa balului, care se vor potrivi perfect cu locatia. De asemenea, mirele poate opta pentru un costum negru cu un croi simplu dar cu un material pretios, la fel de bine cum poate opta si pentru un smoching special.

Exista, de asemenea, si saloane de nunti elegante dar moderne, cu decoratiuni interioare actuale, minimaliste, cu geamuri mari si tematica neutra, ce permit orgnizarea nuntii dupa gustul mirilor in totalitate. Aici aveti mai multa libertate de miscare, dar daca optati pentru o nunta sic, aveti grija ca toate detaliile evenimentului sa fie in ton cu locatia si tipul de decoratiuni alese.

No comments:

Post a Comment