DJ vs. trupa live

In urma cu ceva ani cand, nu se mai purtau nuntile cu formatii obscure inchiriate de pe la restaurante si nici nu aparuse inca invazia de trupe de cover-uri, care vin astazi cu oferte pentru toate bugetele, au aparut si in Romania nuntile cu DJ. Nimic mai simplu decat sa platesti o singura data, fara discutie mult mai putin decat ai plati o trupa, si sa ai petrecerea acoperita toata noaptea din punct de vedere al muzicii. 

Daca mai cauti putin pe net si vezi ce DJ mai sunt printre preferatii mirilor – ca doar sunt destule formuri cu pareri si experiente despre organizarea nuntilor – ai sanse sa ai parte chiar de un eveniment reusit. Desi astazi nu mai sunt chiar atat de la moda, astfel de nunti inca mai au adeptii lor. Iata care sunt avantajele in alegerea unui dj nunta Bucuresti: pe primul loc, fara indoiala, pretul. In timp ce daca optam pentru un DJ bugetul pentru muzica va fi rezolvat cu doar cateva sute de euro (in functie de cat de experimentat este DJ-ul respectiv, de ce recomandari are si daca vine sau nu cu propria instalatie de sonorizare), bugetul pentru o nunta cu trupa de cover-uri si/sau cu lautari, caci mai nou se poarta si un program de muzica lautareasca la nuntile cu staif, sare de 2000 de euro (in functie de numele trupei, de cat de multa publicitate i se face, de cat de titrati si prezenti la TV sunt respectivii artisti) si poate ajunge si la cateva zeci de mii de euro. Fireste ca, nefiind un buget la indemana oricui, multi opteaza pentru trupe ieftine de cover-uri. 

Un alt avantaj al nuntii cu DJ este acela ca mergi la sigur in ceea ce priveste calitatea muzicii, daca nu ai bani de investit intr-o trupa mare. In al treilea rand nu trebuie sa iti faci griji ca invitatii vor sta la masa ca la spectacol, urmarind o trupa cu renume, in loc sa se distreze pe ringul de dans.

No comments:

Post a Comment