O floare reala

In secolul al XXI-lea, cand toata actiunea se petrece pe retele de socializare, un baiat s-a hotarat sa faca ceva diferit. Pe site-urile de socializare se pot oferi flori si zambete virtuale. Le oferi din plin, deoarece sunt gratis, iar de ele nu legi neaparat un anumit sentiment. Comunicarea online este mai rigida si mai lipsita de afectiune. Atunci cand iti este greu si esti demoralizat, daca cineva iti ofera o imbratisare pe internet, aceasta nu te poate ajuta prea mult; insa, daca imbratisarea este reala sentimentele sunt cu totul altele, la fel si efectul ei.

Un baiat care s-a saturat de zambete si flori virtuale s-a hotarat sa faca un gest frumos care nu se poate sa nu-ti miste inima. A oferit un trandafir mai multor doamne si domnisoare in schimbul unui zambet.

Din acest scenariu au iesit reactii pline de emotie, care ne arata cat de mult am pierdut odata cu invazia retelelor de socializare. Oare cum ai putea sa nu ai o zi mai frumoasa daca acel trandafir ti-ar fi oferit chiar tie?

No comments:

Post a Comment