Ia o statie radio midland Alan 52 la promotie si afla imediat cum e drumul de parcurs

Daca lucrezi pe un autoturism sau pe autocamioane si te deplasezi mai mereu prin tara cu siguranta stii cat de bune si de utile pot fi statiile radio CB. Comunicarea e instantanee, rapida, informatiile circula imediat si te poti feri de radare, poti sa afli imediat daca drumurile sunt blocate etc. Insa pentru o comunicare profesionala iti trebuie si un echipament pe masura, rezistent si de calitate. www.cbmania.ro/, magazin online care comercializeaza statii radio CB, antene radio CB, statii profesionale, maritime, sisteme de comunicare sau GPS-uri, are pentru tine cele mai eficiente modele de statii radio CB de la producatori renumiti pe piata de profil.

Dintre acestia, Alan Midland este de departe cel mai bun cand vine vorba de statii radio. Modelele de statii radio midland Alan 52 cu antena de dimensiuni reduse sau mai mari au o calitate superioara a vocii la receptie si emisie, ocupa loc foarte putin in masina si contin cea mai avansata tehnologie existenta in domeniul statiilor radio. La unele statii radio midland Alan 52, montura magnetica e foarte solida, iar antena imbunatateste aria de acoperire a statiei si receptia. Placa de ecou de la pachetul cu midland Alan 52 disponibil pe site asigura o calitate excelenta a vocii, rolul placii de ecou fiind acela de a clarifica emisia vocala a utilizatorului. Dotarile statiilor radio midland Alan 52 inclus mufa de bricheta, LCD multifunctional, iluminat, cu afisaj mare, afisarea canalului, scanarea canalelor. Reducerea puterii de emisie e o alta caracteristica importanta a acestui tip de statie, existand doua nivele de putere: High, 4W si Low, 1W.

Efectul imediat e consumul de energie mic si autonomia imbunatatita a acumulatorilor sau bateriilor. Si ca tot am amintit de alimentare, in afara de mufa pentru priza de bricheta mai exista si mufa BNC pentru antena mica. Pentru cine nu suporta sa tina in mana statia radio, exista casti cu microfon la set, usor de folosit si foarte utile cand se merge prin zone accidentate, unde e nevoie de atentie sporita. Numai in aceasta perioada, la achizitionarea oricarei statii radio Alan 52 veti beneficia de o reducere intre 10% si 15%, in functie de model, economia facuta fiind de pana la 200 de lei!

No comments:

Post a Comment