Cum si-au indeplinit ultimele dorinte oameni simpli, dar puternici

Profesoara care nu a putut sa moara pana nu si-a dat licenta. Ca profesoara, Harriet Richardson Ames si-a dedicat intreaga viata educatiei. Din aceasta cauza, nu a acceptat sa moara pana nu si-a luat licenta. Prin multa munca si determinare, Harriet si-a luat licenta, fara ajutor. In 1971, ea renuntase la tentativa de a-si lua diploma de licenta, desi ar fi putut-o face. Imediat ce au aflat de dorinta sa, colegii de la universitate au calculat cate credite avea si au tot socotit in asa fel incat licenta sa fie luata.

La un moment dat, Harriet a declarat: „Daca mor maine, stiu ca voi muri fericita, deoarece diploma mea de licenta este in lucru”. La trei saptamani dupa ce a implinit 100 de ani, a primit mult dorita diploma de licenta. Harriet a murit a doua zi dupa primirea diplomei, cu diploma pe noptiera… Fata care si-a dorit sa auda colinde. In timp ce majoritatea fetitelor de opt anisori isi petrec mare parte din sfarsitul lunii decembrie pregatindu-se pentru Craciun, Laney Brown pierdea lupta crancena cu o forma rara si aflata in ultima faza de leucemie. Desi fusese diagnosticata cu doar cateva luni inainte, doctorii i-au mai dat doar cateva luni de viata, maxim. Dupa ce au auzit cumplita veste, parintii sai au hotarat sa-i faca cele mai frumoase luni din viata sa in urmatoarea perioada. Suportul comunitatii din Pennsylvania a venit pe neasteptate pentru niste oameni simpli cum erau parintii ei. Folosindu-se de puterea retelelor de socializare, familia a creat o pagina de Facebook numita Team Laney, care a devenit virala, avand peste 94.000 de followeri. Pe 17 decembrie, familia a aflat ca fetita mai avea doar cateva saptamani de trait, poate trei, poate cinci, putin… Pentru ca ziua sa era in doar trei zile, Laney a avut ocazia, cu ajutorul unei fundatii, sa isi intalneasca idolul, Taylor Swift.

Urmatoarea zi, pe 21 decembrie, cealalta dorinta a micutei, aceea de a asculta colinde, a fost implinita de un grup de peste 10.000 de suflete care i-au cantat colinde in fata camerei sale, in dreptul casei, pe strada, cat i-au tinut vocile. Colindatorii de ocazie au cantat mai mult de o ora fel de fel de colinde, chiar si „La multi ani”. De Craciun, pe 25 decembrie, Laney a pierdut lupta cu leucemia, insa nu inainte de a-si fi implinit si ultima sa dorinta gratie generozitatii comunitatii…L

No comments:

Post a Comment