Cautati anunturi cu inchirieri apartamente ieftine?

Inchirierea unui apartament este foarte dificila tinand cont ca sunt din ce in ce mai mari chiriile pentru apartamentele cu o camera sau trei, patru si ofertele foarte bune nu prea mai sunt de gasit pe o perioada de criza economica.

Pe primul plan inainte de incheia un contract de inchiriere este sa va ganditi bine ce venit lunar aveti si cam cat de mult va „mananca” chiria din el. De preferat, procentul sa fie undeva in jurul valorii de 30-35% din venitul lunar, altfel nu veti mai ramane cu bani de mancare sau transport. Apoi, trebuie sa alegeti o oferta de pe site-uri cu inchirieri apartamente care sa fie cat mai aproape de un hipermarket si de mijloacele de transport, altfel fiecare zi se va transforma intr-un calvar care nu merita nici un leu. La semnarea contractului de inchiriere, si chiriasul, si proprietarul trebuie sa fie foarte atenti ce clauze contractuale exista, cine, ce repara daca se strica ceva si cum se aplica penalizarile cu reparatiile la nivelul chiriei. Daca vreti sa nu dati prea mult la inchirieri apartamente trebuie sa va orientati sa cautati in perioada noiembrie-martie, atunci cand si studentii s-au cazat, pentru ca piata imobiliara e mai „linistita” si nu riscati sa dati pe un apartament cu pana la 15-20% mai mult la chirie.

De asemenea, negociati, negociati, negociati cu proprietarii care apeleaza la agentii imobiliare pentru inchirieri apartamente, pentru ca multi sunt dispusi sa mai lase la pret pentru a avea client pe termen lung. Ca sa nu aveti probleme cu proprietari smecheri si pusi pe facut bani si sa fiti dat afara dupa o luna, doua, e bine sa apelati la o agentie imobiliara sau un site specializat in anunturi imobiliare. topimobiliare.ro, un portal de anunturi imobiliare actualizat permanent va scapa de aceste neplaceri si are pentru dvs. oferte diverse de apartamente la inchiriat cu una, doua, trei, patru sau chiar cinci camere, oferte serioase, preturi bune si detalieri obiective ale ofertelor in cauza. Chiar daca se pune si problema unui comision, acesta merita pe deplin de vreme ce agentii imobiliar sunt familiarizati cu piata imobiliara si stiu sa aleaga cele mai bune oferte pentru dvs.

No comments:

Post a Comment