De ce sunt anvelopele all-season de preferat celor sezoniere?

Iarna se apropie asa ca masina ta are nevoie de anvelope noi, adaptate conditiilor meteo si carosabilului acoperit cu zapada sau polei. Cum bugetul alocat achizitionarii de anvelope e din ce in ce mai mic de la an la an, iar preturile cresc in ritm galopant, o solutie de compromis este cumpararea de avelope all-season.

Pe internet poti gasi anvelope de acest fel la preturi excelente pe anvelopejantealiaj.ro, un magazin online care comercializeaza jante si anvelope pentru toate tipurile de autovehicule-sunt fie normale, fie comerciale. Anvelopele all-season nu sunt altceva decat un melanj intre anvelopele clasice de iarna, cu un cauciuc mai moale si aderenta puternica, buna pe temperaturi scazute datorita canelurilor si striatiilor adanci, si cele de vara, rigide, pentru temperaturi de peste 7 grade Celsius. Pentru nu circula asa de mult cu masina, anvelopele all-season sunt ideale, atat ca pret, cat si din punctul de vedere al calitatii, castigand teren in Europa.

Performanta acestor anvelope este mai buna vara si iarna, in comparatie cu utilizarea celor din sezonul opus, si au inscriptia M+S, speciala pentru garantarea utilizarii lor in deplina siguranta pe drumuri cu zapada sau gheata. Si tot de cost tine si posibilitatea achizitionarii unui singur set pentru tot anul, si nu doua seturi, asa cum presupune folosirea de anvelope pentru fiecare sezon. Pe de alta parte, nu putem sa nu remarcam si reversul medaliei, adica anvelopele all-season nu pot sa fie mai bune decat anvelopele de iarna, care sunt superioare la tractiune si franare in conditii cu un carosabil cu zapada sau gheata. Nici vara nu se descurca mai bine decat cele dedicate sezonului cald, in sensul ca ultimele sunt mai silentioase si mai aderente.

Producatori ca Nokian, Pirelli, Michelin Continental, Bridgestone, Goodyear sau Dunlop fabrica si astfel de anvelope, pe care le puteti gasi si in oferta celor de la anvelopejantealiaj.ro la preturi avantajoase, insa sunt destul de greu de gasit pentru ca, in general, brandurile premium nu prea fabrica anvelopele all-season. Daca insa vreti eficienta destul de buna la bani putini, atunci anvelopele all-season sunt o alegere isteata.

No comments:

Post a Comment