Conditii de baza pentru un restaurant de top

Cu siguranta nimeni nu isi doreste sa isi tina nunta intr-un loc care sa lase amintiri neplacute invitatilor sau care sa sa aiba probleme din anumite puncte de vedere. Prin urmare atunci cand cautati restaurante nunti, trebuie sa fiti atenti la o serie de detalii cat si conditii ce trebuiesc indeplinite de “prezenta si tinuta restaurantului”.

In primul rand trebuie sa avem in vedere felul in care sunt asezate mesele. Unii spun ca se pot aranja la mese si mai mult de opt persoane, insa atunci cand este depasit acest numar e posibil ca oamenii sa nu mai poata socializa in voie si sa fie ingramaditi la propriu atat de scaune, cat si de tacamuri sau farfurii cat si de ei insisi. Pe de alta parte daca sunteti in cautare de restaurante Bucuresti trebuie sa aveti in vedere si prezenta aerului conditionat, nu numai pentru vremea calda, pentru a racori incaperea insa si pentru a aerisi, deoarece de multe ori - la nunti se fumeaza si nu fumeaza doar cei care in prima faza sunt fumatori - ci mai fumeaza lumea si de ocazie, de pur amuzament.

Apoi o alta conditie este ca sala sa fie parchetata, deoarece parchetul este cel mai bun material pentru dans, lemnul fiind nici tare si nici moale, in plus parchetul este neted si nu poate provoca accidente. O alta conditie pe care trebuie sa o indeplineasca un restaurant de lux este cea a prezentei barului si a unui personal manierat si amabil. Daca aveti toate aceste ingrediente in cadrul restaurantului pe care l-ati ales pentru nunta sau pentru un eveniment mai aparte, atunci inseamna ca ati ales restaurantul potrivit si nimeni nu mai poate sa va puna bete in roate, tinand seama de faptul ca raportul calitate - pret va fi indeplinit in orice clipa pentru toata lumea.

1 comment:

  1. Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

    Thanks!
    Angela
    angelabrooks741 gmail.com

    ReplyDelete