Myieftin - servicii de calitate pentru oamenii intreprinzatori

Toata lumea vrea sa cumpere produse mai ieftine sau cel putin sa stie care este diferenta de calitate si pret intre produse similare. Este si normal mai ales atunci cand vorbim despre produse electrocasnice, de exemplu, deoarece vrem si calitate, avand in vedere ca acestea trebuie sa dureze in timp, insa vrem si preturi bune, avand in vedere ca acestea sunt destul de scumpe.

MyIeftin.ro este un site care ofera o serie larga de servicii online, incluzand dar nelimitandu-se la functionalitati de prezentare comparativa, in functie de pret, a ofertelor de produse si servicii ale magazinelor online. MyIeftin.ro pune la dispozitia utilizatorilor sai informatii despre produsele si serviciile aflate in ofertele mai multor magazine online si stabileste legaturi de tip web catre magazinele care comercializeaza aceste produse sau servicii. Un lucru trebuie insa mentionat si anume faptul ca www.myIeftin.ro nu vinde produsele si serviciile prezentate pe site si nu are statut de intermediar, mandatar sau comisionar in raporturile comerciale initiate pe baza informatiilor prezente pe site.

Tranzactiile de vanzare-cumparare a produselor prezentate in cadrul site-ului au loc exclusiv intre utilizatorul site-ului MyIeftin.ro si magazinele online listate in cadrul MyIeftin.ro. Pe de alta parte MyIeftin.ro nu garanteaza in niciun mod pentru continutul aparut pe site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de alti membri inregistrati. De asemenea, nu isi asuma absolut nicio raspundere pentru oricare dintre schimbarile de pret aparute la produsele afisate pe site si pentru niciun fel de pagube sau pentru pierderi de profit. Nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor sau a produselor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site.

Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in totalitate proprietarii site-urilor respective. Nu este responsabil pentru pagubele utilizatorilor sau altele aparute in cazul accesarii link-urilor puse la dispozitie.

No comments:

Post a Comment