Bucatarie fara miros de mancare? E posibil doar cu o hota telescopica de calitate

Intr-o bucatarie moderna nu trebuie sa existe mirosuri puternice, pereti afumati si grasime mai peste tot in jurul aragazului, greu de curatat chiar si cu cele mai bune substante din comert. O solutie simpla prin care se poate scapa de chinul unui miros insuportabil si de aburul din bucatarie este prin instalarea unei hote cu o capacitate de absorbtie cat mai mare. Spre deosebire de alte electrocasnice, hota, indiferent ca e hota telescopica sau e hota normala, este mai greu de ales pentru ca trebuie calculat volumul camerei si raportat la puterea sa si la marimea ei.

In general, se aleg hote care pot sa permita evacuarea a zece volume de aer ale incaperii intr-o ora, care sunt mai late decat aragazul si mai lungi, pentru a absorbi tot aburul care se ridica. Filtrarea si evacuarea aerului sunt cele mai importante criterii, asa ca trebuie sa te orientezi catre filtrele usor de intretinut, nu cele de unica folosinta, cele lavabile sunt cele mai bune, din inox, catre hote cu recircularea aerului, care se pot monta oriunde si functioneaza impecabil. Modelele de hote cu evacuarea aerului sunt si mai eficiente pentru ca pot elimina tot mirosul si aerul umed din bucatarie si pot raci incaperea pe durata verii. Hotele telescopice au elemente retractile, se integreaza usor in orice mobilier de bucatarie si au o estetica deosebita.

Cand nu sunt folosite, hotele sunt mai micute, iar cand sunt pornice au adancimea mai mare. Vitezele si tipul motorului va vor influenta alegerea, cele mai bune fiind cele cu mai multe viteze sau trepte si un motor puternic in loc de doua - e mai usor de inlocuit si randamentul e mai mare pe termen lung in cazul evacuarii. Conteaza mult si filtrele, de unica folosinta, lavabile sau ionice, care ionizeaza negativ aerul recirculat - se elimina si bacteriile, microbii din aer.

No comments:

Post a Comment