Tipuri de scaune auto pentru copii pe care merita sa le cumperi

Cumparaturile online au devenit din ce in ce mai populare si la noi, desi sumele cheltuite pe diverse articole inca sunt sub nivelul celor care pleaca din buzunarul altor clienti din state europene dezvoltate. Printre cele mai cautate categorii de produse online sunt cele pentru copii. Articolele mai mari, precum scaunele auto cumparate online, sunt mereu in top pentru simplul motiv ca online preturile pot fi mai mici gratie reducerilor acordate sezonier sau in anumite zile, modelelor foarte diverse si livrarii rapide, la cateva zile dupa plasarea comenzii.

Scaunele auto care pot fi cumparate online sunt de mai multe tipuri, fiecare cu particularitatile lor si cu gama cromatica specifica. De pilda, sunt scaunde indreptate cu spatele la sensul de mers, care se pot aseza fie in spatele masinii, fie pe scaunul din fata. Ele se monteaza la un unghi de pana la 45 de grade si sunt foarte simplu de demontat. Scaunele tip scoica cu baza pentru nou-nascuti pana la 13 kg protejeaza coloana vertebrala, au centuri de siguranta in cinci puncte, pot fi montate direct pe sasiul caruciorului, fara sa fie nevoie sa-l deranjati pe cel mic. Daca cele de tip scoica va incanta si nu e o problema faptul ca pana la urma le veti inlocui cu unele normale se poate achizitiona o baza pentru scaunul de masina, puteti lua baza pentur scaunul de masina pe care se va monta scoica - baza va ramane mereu in masina, iar scoica se va detasa la terminarea calatoriei. Scaunele auto pot sa fie si indreptate cu fata la sensul de mers, sunt convertibile, au centuri de siguranta integrate si protectie latareala. Hamul dintre picioarele micutului nu il va lasa sa alunece si sa iasa din centuri in timpul deplasarii cu masina.

Spre deosebire de alte variante, scaunele auto de acest tip pot fi folosite si in scaunul din fata, dar se prefera montarea lor pe bancheta din spate daca airbag-ul este activ pentru protectia scaunului din fata. In fine, mai exista asa numitele scaune booster si inaltatoarele de masina, pentru varste intre 4 si 11 ani. E bine de stiut ca modelul booster se poate transforma in inaltator de masina-doar se indeparteaza spatarul si se pastreaza sezutul scaunului. Nu au centuri integrate, asa ca se va folosi centura de siguranta pentru adulti, au insa parti laterale care il feresc pe micut de lovire-centura de siguranta se poate ajusta pe inaltime la nevoie.

No comments:

Post a Comment