Posteaza si tu anuntul tau pe Folosit.com

Ti-ai pregatit deja vacanta de vara dar ar fi bine sa fi mai avut niste bani de buzunar? Vrei sa mai recuperezi din banii dati pe biletele de avion sau pe cadourile pentru rudele din strainatate? Nimic mai simplu. Intra pe Folosit.com, un site cu multe anunturi vanzari Romania posteaza anuntul tau gratuit cu un produs functional care nu mai este pe placul tau si in cateva zile ai si clientii pentru el.

Afisarea anunturilor se face aproape instant, dupa verificare lor, pot fi insotite de poze reale, se poate negocia direct cu clientul, se poate stabili o intalnire fata in fara si se pot primi banii in mana, fara a exista riscul unei fraude. Dupa ce stabilesti un titlu atragator pentru anunturi vanzari romania si cat se poate de scurt, ca la ziar, nu-ti ramane decat sa descrii produsul, sa completezi campurile cu datele personale, sa precizezi daca e nou sau e folosit. In cel mai scurt timp, depinde cat de creativ ai fost in descriere si cum stii sa vinzi un obiect de care te-ai folosit, vei primi oferte de preturi, pe care le poti gestiona, poti sa ceri detalii sau sa oferi detalii si date importante despre produs. Daca ajungi la o intelegere cu un client, tranzactia merge mai departe de acest site cu anunturi vanzari romania si va puteti intalni fata in fata sa discutati si sa aiba loc vanzarea.

Chiar si o masina de vanzare poate fi tranzactionata prin intermediul Folosit.com, la fel cum se pot tranzactiona si serviciile de orice tip si chiar haine sau articole pentru bebelusi si caini. Este important de stiut ca Folosit.com are deja o baza consistenta cu anunturi din toate categoriile, asa ca poti sa gasesti si ceva util pentru vacanta sau ii poti lua copilului o tableta mai ieftina sau un telefon mai bun ca sa aiba cu ce se distra in concediul vostru.

8 comments:

  1. Ele oferă împrumuturi între special de taxare

    Pentru tine care au blocat, bancar și Interdicții interzis
    încuraja băncile să împrumute bani și nu între
    În special, ajuta oamenii grave și cinstit, puteți
    rambursa împrumutul în timp normal de doresc. Noi plătim
     1000EURO este 1.350.000EURO în 72 de ore 48 de ore înainte. Summit-ul nostru
    realizate cu o rată a dobânzii de 3% din lungimea de plată
    în funcție de cererea de împrumut. Pentru mai multe informații de contact
    Mail: robillard22david@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Împrumut nevoie disperată, la nici un cost pentru a muta?

    Ofer împrumuturi între persoane fizice, fara nici un cost avans la o rată a dobânzii de 3%, de la 5,000€ este 60,500,000 €. Credite mele la principiile lor bazează în principal pe încredere reciprocă, respectarea angajamentelor de ambele părți și respectarea și de rambursare a împrumutului.
    Pentru mai multe informații, scrie la următoarea adresă: robillard22david@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Împrumut bani de ajutor între special de încredere de taxare nou
    Alo
    Eu pot face un anumit împrumut de la nici un cost pentru transmiterea în conformitate cu legea țării: 15.000 € pentru 80,9 milioane € de o rată a dobânzii de 3%. Știi că e interzis să poarte împrumutului. Daca vrei un credit, consideră zone care pot ajuta: * * Credite Imobiliare * Credite de Investiții * Auto de împrumut de consolidare a datoriei * * Linia de credit * În al doilea rând Ipoteca * Achiziționarea de credit * Personal solicită împrumuturi pentru un proiect și nevoia de finanțare sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, bani pentru a investi în acest sector. Contactati-ne prin e-mail robillard22david@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Acordarea de credite MICROFINANȚARE TOLL

    Domnule, Doamna, pentru a obține în cele din urmă din impas care cauzeaza băncile, aveți soluția la problemele tale.
    Sunt un individ, verifica împrumuturi cu termen scurt și lung variind de la 5.000 euro este de la 25 milioane euro, cu un termen de rambursare foarte, foarte accesibil pentru creditare ta are nevoie de contactul cu limp robillard22david@gmail.com meu principal
    Mulțumesc.

    ReplyDelete
  5. oferă împrumuturi între persoane fizice de taxare grave în 72h


    Bună dimineața, domnul și doamna mă întorc la orice persoană care are nevoie de ei a fost parte din acest acordă împrumuturi de bani de 5.000 € este de la 800.000. 000 € pentru fiecare persoană putea să-l ramburseze cu rată a dobânzii de 3% pe an și termeni variind de la 1 la 30ans, în funcție de suma solicitată. O fac în următoarele domenii: - Credit financiar - credit imobiliar - credit pentru investiții - masina de împrumut - de consolidare a datoriei - răscumpărarea de credit - Credit personal pe care doriți să scrie la această adresă glazura: robillard22david@gmail.com

    ReplyDelete
  6. OFERTA DE împrumut între TOLL GRAVE PRIVATE

    Alo
    Sunt un individ și am face împrumuturi de 5.000 euro este de la 800milioane euro pentru o perioadă de maxim de rambursare de 20 de ani, la o rată a dobânzii de 3%.
    Daca sunteti interesati, va rugam sa ne contactati prin e-mail.
    Vă rugăm să răspundeți-mi la acest e-mail: robillard22david@gmail.com
    Deși cordial.

    ReplyDelete
  7. Preet oferă în special între 2%

    Oferta Preet special între 2% mașina sunt în căutarea de a revigora Preet activitățile dumneavoastră, fie pentru un proiect, sau aveți nevoie de fonduri pentru a cumpăra o casă sau mașină. Sunt un individ este dispus să vă dau Preet variind de la 5.000 de euro la 7.000.000 euro la toate persoanele apte să îndeplinească condițiile de oferta mea. Eu nu necesită o mulțime de documente, dar trebuie să fie o persoană Doar, cinstit. Interesul este de 2% pe an. Sunt disponibile pentru a satisface clienții mei de până la 48 de ore de la primirea formularul de cerere.
    Acest lucru va face viața mai ușoară.
    termeni
    - De la 5.000 € la € 7,000,000
    - Evaluare: 2%
    Maxim -Duration la 1 până la 40 ani
    Daca sunteti interesati, va rugam sa ne contactati: europacreditto@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Ei au pus rata anuală a dobânzii de 3% stabilit că capitalet
    Eu pot oferi - el vede ambalate său în 72 de ore după get
    venituri sau bunuri pentru a crea implicit - sau de a emite o garanție
    plătească pentru asigurare. - Venit lunar - trimite termen
    împrumuturi. - Semnarea Tratatului a împrumutului. - Obiectivul de informare
    datorie. - Instalați să o plătească dacă același. - Livra testul
    locul de reședință. După îndeplinește condițiile și să semneze angajamentul
    Se solicită o plată între 24 la 72 de ore am
    Acesta trimite un e-mail: europacreditto@gmail.com

    ReplyDelete