Persoana pe care-o iubesc cel mai mult

Cel mai mult din toata lumea asta ma iubesc pe mine. Nu pe mama, nu pe cea mai buna prietena, ci pe mine. De multe ori cand am zis asta altor oameni, s-au revoltat si au ramas chiar mirati stiind ca eu sunt de cele mai multe ori o persoana altruista care tine enorm de mult la semeni si-ar face orice pentru ei. Bineinteles ca eu stiu ce gandesc acei oameni numai dupa privirile lor care ma judeca din cap pana-n picioare. Ca sunt o egoista nepasatoare si lipsita de inima.

Stii care-i logica? Tu esti singura persoana care iti este alaturi toata viata. Tu esti persoana de care trebuie sa ai cea mai multa grija si tie trebuie sa-ti acorzi cea mai multa atentie. Daca tu te iubesti, vei vrea ce e mai bine pentru tine din orice punct de vedere: un partener mai bun, un job mai bun, un aspect fizic mai bun. Si pentru ca te iubesti si vrei ce e mai bine pentru tine, vei lupta foarte mult sa obtii acele lucruri. Daca te urasti si ai probleme cu tine nu numai ca vei fi un om trist, dar nu vei progresa pe niciun plan al vietii tale vreodata. Pentru ca daca noi nu manifestam afectiune fata de o persoana, nu consideram ca merita ceva. Ai ajuta cu tot ce poti tu persoana pe care o urasti cel mai mult sa mearga in vacanta visurilor ei? Normal ca nu, nimeni n-ar face asta si nu din rautate, ci pentru ca asa functionam noi, oamenii.

Apoi, daca te iubesti pe tine cel mai mult iti acorzi tie cea mai multa atentie, devii o persoana mai buna, mai bogata, mai prospera, mai inteligenta, si asa ii poti ajuta si pe cei dragi. Daca esti sarac, cum iti poti ajuta parintii sa renoveze casa? Vezi? De-aia ma iubesc pe mine cel mai mult si nu mi-e rusine deloc s-o spun, din contra, este unul din lucrurile cu care ma mandresc cel mai mult.

No comments:

Post a Comment