Isteria Angry Birds

Unul dintre cele mai populare jocuri la acest moment este, fara doar si poate, Angry Birds, jocul care a reusit sa creeze o adevarata isterie in randul fanilor. De la copii de doar cativa ani care se joaca Angry Birds pe telefonul parintilor in drum spre gradinita sau dupa-amiaza, pe drumul catre casa, pana la adolescenti si adulti pe care ii vezi in metrou sau chiar pe la cafenele sau fast-food-uri concentrati 100% asupra telefoanelor sau tabletelor, nu cred sa mai existe astazi cineva care sa nu stie ce inseamna Angry Birds. 

Mai mult decat atat, odata cu avantul luat de aceste jocuri online cu Angry Birds, unii dintre cei mai renumiti producatori de imbracaminte si incaltaminte pentru copii au lansat linii ce cuprind produse vestimentare pentru copii cu celebrele personaje din Angry Birds. Astfel ca, astazi poti vedea pasarile furioase pe tricouri, ghiozdane, tenisi, pijamale, caciulite si manusi, sau chiar pe lenjerie intima si sosete. Fireste ca „victimele” sunt parintii care nu pot rezista rugamintilor copiilor, innebuniti de Angry Birds si dornici sa aiba cat mai multe obiecte cu pasari rosii, pasari negre, pasari albastre, pasari galbene si, mai nou, chiar cu porcusorii din Angry Birds (green piggs).
 
Intreaga isterie Angry Birds a inceput undeva in 2009, atunci cand jocul a fost creat ca aplicatie pentru iPhone-uri si iPad-uri, urmand ca mai tarziu sa poata fi jucat si pe alte sisteme de operare, printre care si Android, si abia apoi si pe telefoane cu sistem Windows si pe PC-uri. Nu mai este astazi nicio problema sa devii jucator de Angry Birds, iar variantele in care exista acest joc sunt nenumarate, iar asta se poate vedea si la Jocurica. Il veti gasi aici in categoria jocuri de actiune si fiti sigur ca veti avea parte de actiune din plin, astfel incat sa va doriti mereu mai mult si mai mult de la acest joc.

No comments:

Post a Comment