Calculatoare second hand

Componentele de calculator nu sunt facute sa aiba o viata prea lunga si avand in vedere ca tehnologia avanseaza tot mai mult pe zi ce trece, numai cei care nu isi permit un laptop profesional sau cei care nu au posibilitatea de a-si achizitiona un desktop nou, pot apela la variante mai ieftine, pentru o perioada relativ lunga, cu un minim de functionare decent. Astfel, cei care nu reusesc sa isi achizitioneze un desktop nou sau un laptop pot apela oricand la magazinele de calculatoare second hand, specializate, unde practic poti avea aceleasi avantaje, insa cu mai putini bani. Desigur cei mai sceptici utilizatori de PC nu apeleaza la serviciile second, mai ales pentru ca se gandesc la gradul de uzura al componentelor, la lipsa garantiei sau la alte deficite ce pot aparea. Insa e foarte bine de stiut ca in prezent, magazinele de calculatoare second hand au stocuri cu produse foarte bune.

Sunt foarte multe persoane care doresc sa isi upgradeze permanent tehnologia in casa si astfel e posibil sa duca la depozite, calculatoare chiar foarte putin utilizate si cat de cat aproape de performantele curente. Daca doriti sa va achizitionati un calculator la mana a doua puteti sa apelati la firme, care le comercializeaza impreuna cu un certificat de garantie, pentru a avea o siguranta mai mare. Garanatia este de mai multe feluri. Exista calculatoare second hand care permit o garantie toatal adica unii comercianti ofera garantie pe viata, insa unele au garantie in functie de un anumit numar de ore de utilizare a componentelor. Puteti sa va achizitionati un calculator second hand si in momentul in care aveti unul mai vechi si acesta s-a stricat.

Piesele foarte vechi abia daca se mai gasesc in prezent sau sunt foarte scumpe, ceea ce inseamna ca repararea unui PC vechi va costa mai mult decat achizitionarea unuia second hand, insa cu piese mai noi si poate mai bune. Desigur preturile pot fi si egale sau la o mica diferenta, insa acest lucru este discutabil.

No comments:

Post a Comment