Dead Man Bones

Am auzit prima data de trupa asta anul trecut. De fapt nici nu cred ca e prea veche, ca au singur album, scos in anul 2009 si de atunci parca nimic. Trupa e formata din doi indivizi si surpriza: la voce canta prea iubitul Ryan Gosling. Mie personal nu imi place actorul. Adica nu e genul meu, e prea musculos si in fine…

Trupe e geniala, se aude intr-un mare fel, acorduri de pian, de percutie, tobe, chitara, voci cristaline de copii, se produce un efect ametitor. Eu as zice ca trupa bate cumva in post punk, dar nu vreau sa ma insel. Mie imi place oricum.

Imi amintesc ca la un moment dat vorbeam cu un bun amic sa facem o trupa in liceu, ma gandeam sa avem in spate un cor de copilasi micuti, care sa ne acompanieze la unele versuri. Ei uite, asta face Ryan Gosling cu trupa sa. Albumul poarta acelasi nume - Dead Man Bones, nu e deloc melodramatic si nu nu are nici o treaba cu temele muzicale, desi fiecare e liber sa interpreteze.

Celalalt coleg de trupa a “prea actorului” Ryan Gosling se numeste Zach Shields. Se pare ca amandoi au o pasiune pentru fantome, pentru povesti de iubire cu si intre fantome si acest lucru se va vedea si in videoclipuri cat si in versuri. De apreciat este insa faptul ca cei doi s-au decis sa cante la absolut orice fel de instrument chiar si la cele pe care nu au pus mana niciodata.

Desigur daca te tine buzunarul te apuci de ce vrei tu. (fara nicio aluzie sexuala)

Asadar daca imi fac in curand o trupa as vrea sa pornesc de la Dead Man Bones insa as avea ca tematica principala praful. La urma urmei e esential si praful, sunt “praf si pulbere” dupa cum zice mama “si ne arde de mistouri” dupa cum o completeaza tata.

No comments:

Post a Comment