5 trenduri pentru “burtici” de toamna-iarna 2013/2014

Deoarece intotdeauna pentru o femeie insarcinata va fi greu sa se decida ce anume sa poarte in lunile urmatoare, astfel incat sa se simta si bine si sa arate in continuare sexy si stilat, la fel ca inainte de sarcina, iata cateva variante de tinute in trend in sezonul toamna-iarna 2013/2014. Desi nu sunt tinute compuse 100% din haine gravide, ele pot trece foarte usor drept optiuni perfecte pentru o femeie insarcinata.
 
Pardesiul cu croiala masculina - una dintre cele mai bune variante pentru femei insarcinate in sezonul rece. Linia masculina inseamna fara pense, fara portiuni mulate, intr-un cuvant lejeritate si loc destul pentru ca burtica sa creasca nestanjenita. Alege-l bleumarin si vei impusca doi iepuri: si masculin si culoarea sezonului.
 
Blana - ideala pentru lunile de iarna, mai ales ca se stie ca trebuie sa iti tii bebelusul la caldura si adapost. Alege una cu dimensiuni ample, dar si cu imprimeuri indraznete.
 
Tartan - alege o rochie simpla, cu talie inalta si croita in jurul gatului cu celebrele carouri ce amintesc de kilturile scotiene. Tartanul pe nuante de rosu este preferatul marilor designeri.
 
Mohair - unul dintre cele mai usor de purtat si potrivite pentru viitoarele mamici, mohairul da posibilitatea crearii unor tinute de invidiat, stilate. Poti opta pentru pulovere supradimensionate sau rochii drepte, pana la genunchi, ce pun in evidenta silueta feminina.

Pantafi sport cu orice – un trend lansat anul trecut ce inca mai rezista in tinutele de strada, desi a coborat de pe podiumuri, va avantaja maxim femeile insarcinate. Pantofii sport in genul celor de alergat (model etalon: New Balance 410) asortati atat la tinute sport casual, cat si la tinute office cu costum si geanta maxi sau la rochii din mohair, sunt perfecti din punct de vedere al confortului care este astfel garantat in orice situatie.

No comments:

Post a Comment