Aplicarea de gene false in salon, mai sigura si mai simpla decat cea facuta acasa

Doamnele si domnisoarele care vor sa atraga atentia asupra ochilor lor printr-un truc simplu pot apela la gene false in salon, fixarea lor pe genele naturale facandu-se rapid, perfect si fara dureri sau disconfort. Daca se aplica gene-banda, atunci trebuie sa existe machiajul deja facut, trebuie date jos la finele zilei, inainte sa ne demachiem. Pentru ca sunt asa de pretentioase, multe domnisoare aleg genele false clasice, care se pot pune foarte rapid doar cu ajutorul unui adeziv.

Dupa ce se alege modelul de gene false in salon se va stabili si culoarea adezivului. De obicei, adezivul va fi transparent pentru a se accentua senzatia de gene naturale. Pentru accentuarea liniei ochilor se poate utiliza adeziv negru. Ulterior trasarii liniei de-a lungul ochilor cu un creion dermatograf se desprind genele false din cutia lor, se masoara si se taie genele la coltul exterior ca sa nu fie excesiv de lungi. Se pune pe fiecare geana falsa adeziv, apoi se aplica incet, pentru a nu depasi linia trasata cu creionul dermatograf. La final, se pot face retusuri pentru a corecta erorile de aplicare ale acestor gene false in salon care constau in aplicarea unui strat de mascara pentru a nu se cunoaste care sunt genele false si care sunt cele naturale. Se mai poate trasa o linie de eyeliner, pentru finisare ca la carte.

Inainte de dusul de seara si de culcare, genele pot fi date jos, cu ajutorul benzilor de la fiecare geana falsa, la coltul exterior-se trage spre interior pana cand se desprind fiecare in parte. Dupa cum observati, procesul este destul de complicat si e recomandat sa se faca de catre un specialist intr-un salon. Doar asa genele false vor arata impecabil iar dvs. veti straluci la orice eveniment veti lua parte, indiferent ca e ziua sau seara.

No comments:

Post a Comment