Unde sa iti repari laptopul

OnLaptop ofera servicii hardware si software pentru reparatii de laptopuri rapide si fiabile. In cazul in care observati ca laptop-ul dvs. ruleaza programele mai greu decat in mod normal sau daca acesta nu mai functioneaza deloc puteti cauta pe net service laptop diagnosticarea si reparatia laptop-ului. Site-ul onlaptop.ro se ocupa si cu alte servicii precum inlocuire de ecran laptop, instalare de sistem de operare, reparatii de placi de baza prin reballing, reparatii placi video, inlocuire Tastatura / Touchpad, transfer de date, devirusare laptop (Virusi, Malware si Spyware), inlocuire HDD, recuperare Date, upgrade memorie RAM, reparatii Placa video / Chip Video, curatare de praf, resetare parola, reparatii sistem de racire.

Avand in vedere ca laptopul se poate sufoca din cauza prafului, acumularea de praf in laptop afecteaza fiabilitate si performanta aparatului ducand la supraincalzire. Daca laptopul ruleaza la temperaturi ridicate anumite componente se uzeaza sau chiar cipul grafic se poate dezlipi. Este esential ca laptopul sa fie curatat de praf in mod regulat pentru a asigura o buna functionare. Laptopurile atrag inevitabil praf in sistemul de racire ducand la retinerea caldurii. Cele mai raspandite simptome pe care le poate prezenta un laptop plin de praf sunt urmatoarele: tastatura este foarte fierbinte, ventilatoarele fac zgomot si merg in turatie mare, se blocheaza in timp ce lucrati, deschide greu programele, se oprete dupa o perioada de timp. Primele simptome care apar sunt: sistemul de operare se misca foarte greu, programele se deschid cu o oarecare intarziere, ventilatorul face un zgomot mai pronuntat decat de obicei.

In majoritatea cazurilor daca se ruleaza programe mai complexe care necesita o putere mai mare de procesare, laptopul se va restarta fara niciun avertisment. Aceasta problema poate fi rezolvata sau prevenita de catre service onlaptop prin curatarea de praf a tuturor componentelor laptopului si a fantelor de aerisire sau inlocuirea thermal pad-urilor de pe procesor (CPU) si placa video (GPU).

No comments:

Post a Comment