Invitatii si nunta stil boho

Unul dintre cele mai cunoscute si mai iubite stiluri din moda tuturor timpurilor, stilul boho, da o noua lovitura in 2014: nuntile boho vor fi una dintre senzatiile anului. Daca in vestimentatie stilul boho aduce in prezent aerul boem al festivalurilor folk de odinioara, cu accente etnice si o patina pe care astazi o numim vintage, in ceea ce priveste nuntile, stilul boho inseamna bucurie, veselie, inseamna culori pastel, inseamna flori, fluturi…

Nimic dramatic, totul natural si firesc. Este un stil extrem de potrivit celor care, paradoxal, nu tin cont de stiluri, si lasa totul sa para natural. Pornind cu alegerea de invitatii nunta, care vor avea tematici florale in cele mai multe dintre cazuri, pe marginea cartonului invitatiei, pe fundalul sau, sau pe plicuri, si care vor putea fi alese in nuante pastelate de roz, verde fistic sau galben, si mergand pana la decorurile locatiei (ideal un open space), nunta boho este plina de romantism. Insa nu vorbim despre un romantism dramatic, cautat si orchestrat in cele mai mici detalii, ci despre un romantism natural. Vom avea rochii fluide, simple, care subliniaza liniile feminine ale corpului, vom avea coafuri lejere, adesea cu parul lasat liber sau cu cocuri foarte simple, vom avea adesea flori in par sau chiar coronite din flori, vom avea costume relaxate pentru soti, vom avea invitati veseli si relaxati, vom avea decoruri vintage (pe cat posibil) si aranjamente florale in combinatii care sa se regaseasa si in modelul invitatiilor.

Tortul se va incadra si el in tema, ceea ce va readuce din nou in prim plan florile sau fluturii, montate pe martipan. Astfel de nunti boho nu sunt in general evenimente formale, ceea ce se va simti chiar de la primul contact cu invitatia – daca totul este organizat unitar – si vor inspira o atmosfera relaxata pe toata durata evenimentului.

No comments:

Post a Comment