Incearca mancare libaneza, un fel de mancare sanatos

Credem ca nu exista bucatarie in lumea asta mai variata si mai interesanta decat cea asiatica. Sanatoasa, usor de inteles, cu preparate care se fac rapid si nu contin substante daunatoare organismului, cu multe proteine si vitamine „la pachet”, bucataria asiatica ne uimeste cu fiecare mancare pe care o gustam si ne determina sa ne dorim si mai mult sa o cunoastem mai bine.

Undeva in Asia de Sud-Vest, chiar in estul Marii Mediterane, se afla o tara a carei bucatarie este apogeul rafinamentului, elegantei si gusturilor desavarsite. Bucataria si mancare libaneza nu au cum sa nu-ti atraga atentia de la prima inghititura. Avand atat elemente de inspiratie estica, cat si unele de inspiratie europeana, mediteraneeana, mancare libaneza este cat se poate de simpla, fara a supune alimentele la fel de fel de procese termice, este sanatoasa, tot timpul foloseste doar cele mai bune si mai proaspete produse. Legume, mult peste, usturoi, condimente uluitoare si celebrul ulei de masline aromat, iata doar cateva dintre atuurile care dau gata orice gurmand.

Daca esti din Bucuresti sau imprejurimi si ti-e pofta de mancare libaneza originala neaparat trebuie sa vizitezi restaurantul Mezze. Magazinul online cu specific libanez are cele mai bune si mai rafinate tipuri de mancare si gustari libaneze, mereu proaspete si livrate rapid pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de cele mai intense gusturi si mirosuri. De pilda, puteti sa va rasfatati papilele gustative cu niste salate de masline, de rosii cu busuioc sau asortate cu lipie prajita, puteti apoi sa treceti la aperitivele calde sau reci deosebit de bune, creme de iaurt cu menta, paste de naut sau vinete, sarmalute in foi de vita, linte cu orez si ceapa prajita si houmous de toate felurile, chiar si cu muguri de pin sau carne. Si nu aveti cum sa ratati o supa crema de pui, supa de linte sau niste gratare de vita si berbecut sau pui, ori niste sandvisuri extraordinare, atent preparate.

La desert aveti la alegere crema de lapte cu apa de flori, baclava, orez cu lapte si apa de trandafiri, sau poate vreti doar sa beti un fresh de portocale sau un iaurt cu usturoi si menta, deosebit de sanatos. Nu mai stati pe ganduri si comandati chiar acum mancare libaneza care va satisface cel mai bine pofta de ceva bun si sanatos!

No comments:

Post a Comment