Asculta radio Sebes live oricand, oriunde si fii la curent cu toate noutatile

Ti-ai dori sa-ti incepi ziua cu muzica buna si informatii care te privesc? Vrei sa afli cele mai noi stiri din Sebes in doar cateva minute? Acum este mai usor ca niciodata, fie ca esti online sau te afli in masina si ai un radio in preajma ta. Radio Unirea, cel mai nou radio din Alba Iulia, se aude si in Sebes, astfel ca poti sa afli imediat ce deschizi radioul ce mai e nou in tot judetul, inclusiv in Sebes.

La radio Sebes live ai un program diversificat, cu emisiuni tip talk-show si culturale, informatii la zi, despre comunitatea in care traiesti si personalitatile care o conduc, muzica populara si cele mai noi hituri. Pe radio Sebes live vor fi mereu cei mai buni Dji si cele mai interesante subiecte de dezbateri, la care si dvs. puteti sa luati parte prin intermediul unui simplu telefon dat in timpul emisiunilor favorite. Prin intermediul site-ului radiounirea.ro puteti sa aflati in timp real tot ce nu ati prins la radio Sebes live, cele mai noi stiri din toate domeniile de interes, administratie, politic, sanatate, stiinta, sport, divertisment. Cele mai bune galerii multimedia le gasiti tot la Radio Unirea pe site, acolo unde aveti si posibilitate sa ascultati online radio Sebes live fie pe dispozitivele Android, fie in playerul muzical favorit, fie direct pe site, prin intermediul playerului Flash. Datele despre vreme si curs valutar sunt si ele prezente printre informatiile interesante de pe RadioUnirea.ro, la fel ca si cele mai noi declaratii ale edililor sau personalitatilor-factori de decizie din judet.

Stirile din ora in ora, obiective si despre cele mai noi evenimente din judet aduc zi de zi cele mai fresh continuturi jurnalistice pe care trebuie sa le ascultati. Pentru cei nefamiliarizati cu tehnologia moderna, radio Sebes si Radio Unirea pot fi ascultate si pe frecventele cunoscute din fiecare localitate, in tot judetul.

No comments:

Post a Comment