Marturii botez – oferite in timpul sau dupa petrecere?

Exista in ultima perioada un trend placut atat la nunti, cat si la botezuri. Acela de a se oferi marturii sub diverse forme, de la cutiute cu bomboane in interior la diverse statuete, precum fluturasi sau ingerasi. Sunt obiecte care vor aduce aminte de petrecerea de botez a celui mic, in plus, e o dovada ca cei prezenti la petrecere sunt cu adevarat importanti. Cand sa oferi astfel de marturii botez? Depinde cat de mult timp ai dupa botez si de cat de personalizate iti doresti sa fie respectivele marturii.

Marturii oferite in timpul petrecerii de botez

Acestea sunt mai greu de personalizat. Poti oferi o marturie magnetica cu chipul celui mic, dar nu are farmec. In schimb, poti miza pe oferirea de marturii sub diverse alte forme, cele mai indragite marturii de catre invitati au fost intotdeauna ingerasii din sticla sau fluturasii viu colorati. Pentru cei care vor sa imprime chipul bebelusului, pot alege o rama foto in forma de fluturas, va fi un accesoriu extrem de placut in orice tip de incapere, aceasta rama putand fi utilizata mai apoi de catre invitati pentru alte scopuri personale. Multi prefera sa ofere marturiile in timpul petrecerii pentru ca astfel castiga timp si sunt siguri ca fiecare invitat va primi obiectul cadou. In schimb, marturiile oferite dupa petrecerea de botez sunt mai greu de impartit. Dar nu imposibil.

Marturii oferite dupa petrecerea de botez

Astfel de marturii castiga din ce in ce mai mult teren si aceasta pentru ca sunt mult mai usor de personalizat. Pe o rama magnetica se poate imprima o imagine sugestiva de la botez, de exemplu, o imagine cu invitatul care tine bebelusul in brate. E o amintire ce va dainui vesnic si care va starni un val sincer de emotii ori de cate ori invitatul va privi spre respectiva imagine. Exista intr-adevar marele dezavantaj ca trebuie sa mergi din casa in casa pentru a imparti marturiile, dar pentru multi parinti acest lucru nu este un impediment.

No comments:

Post a Comment