Marimea si intretinerea cauciucurilor de iarna sunt esentiale pentru o siguranta sporita

Marimea anvelopelor conteaza enorm cand vreti sa va cumparati cauciucuri de iarna noi. Manualul masinii va indica exact dimensiunile pe care trebuie sa le luati in considerare cand comandati anvelope online. Recomandate sunt acele cauciucuri iarna mai inguste pentru condusul in zone unde exista zapada si gheata. Marimea benzii de rulare mai micuta va ajuta sa inaintati mai usor prin lapovita si zapada.

Un lucru important pe care trebuie sa-l aveti in vedere daca vreti sa nu ramaneti inzapezit iarna este numarul de anvelope schimbate. De obicei, soferii care au masini cu tractiune pe fata cumpara doar doua cauciucuri. Daca se urmareste o manevrare sigura a masinii, atunci se cumpara un set complet de patru anvelope de calitate, de la un brand cunoscut pe piata producatorilor de cauciucuri. Conteaza foarte mult si drumurile pe care mergem cu masina, cat de mult mergem si greutatea pe care trebuie sa o suporte cauciucurile. Daca mergi mai mult prin comune, sate, atunci ai nevoie de cauciucuri de iarna foarte rezistente, de foarte buna calitate, noi, nu second-hand. Schimbarea lor costa undeva intre 50-250 de lei si nu pierzi la service mai mult de jumatate de ora. Primesti si garantie la montare, pe 90 de zile. Regula de aur e schimbarea anvelopelor de iarna cand profilul e de 3 milimetri. Intretinerea cauciucurilor de iarna este iarasi foarte importanta. Degeaba ati cumparat cele mai bune cauciucuri daca nu le ingrijiti si ajung dupa un an bune de aruncat la gunoi.

Verificati, conform manualului de intretinere, presiunea pe care ar trebui sa o aiba cauciucurile iarna-se pierde 1 psi cu fiecare 10 grade scazute, de aceea presiunea se verifica tot timpul pentru siguranta deplasarii pe sosele. Daca inca nu sunteti decis ce anvelope de iarna sa luati, puteti sa va sfatuiti cu un consultant http://www.anvelopex.ro/ si sa consultati oferta lor de anvelope de iarna pentru toate tipurile de autovehicule si toate modelele disponibile pe piata din Romania. Producatorii care garanteaza siguranta si confortul dvs. sunt Nokian, Pirelli, Michelin Continental, Bridgestone, Dunlop, Fulda si multi altii. Pentru jante din aliaj sau otel, disponibile de asemenea pe http://www.anvelopejantealiaj.ro/, producatori ca Aez, Dezent, sau Dotz garanteaza fiabilitatea si calitatea materialelor folosite in producerea lor.

No comments:

Post a Comment