Alege eficient si inteligent cand cauti servicii de contabilitate

Criza economica a lovit puternic in firmele mici si mijlocii, lasandu-le fara angajati, resurse economice si cu datorii imense la stat si parteneri. Departamentele contabile aproape ca nu au mai facut fata valului de probleme si schimbari aduse de criza si si-au declarat pe rand obstescul sfarsit. In aceste cazuri, gasierea unor servicii de contabilitate mai ieftine, serioase si cu profesionisti bine instruiti si pentru vremurile mai dure din punct de vedere economic este o provocare pentru orice manager de top.

Ideea de servicii de contabilitate ieftine nu e gresita asa cum s-ar crede pentru ca targetul principal pe criza e reducerea costurilor si cresterea eficientei cheltuirii banilor incasati. Pe langa banii economisiti si timpul este important, asa ca managerii cu ceva experienta se asteapta ca perioadele „moarte” pierdute cu actele si tot felul de drumuri intre institutii sa dispara odata cu contractarea de servicii de contabilitate. www.firmadeconta.ro, cu o experienta de peste 19 ani si peste 50 de clienti care nu mai au nici cea mai mica problema cu gestionarea corecta a contabilitatii afacerii, poate contribui la reducerea timpului pierdut aiurea si la economisirea unor sume importante de bani, precum si la concentrarea efectiva pe dezvoltarea afacerii si obtinerea de profit garantat. Prin serviciile complete financiar-contabile, cele de resurse umane si de salarizare, www.firmadeconta.ro este mereu langa clientii sai si lucreaza cot la cot cu ei pentru gestionarea eficienta a sistemului contabil externalizat sau partial externalizat, pentru companii, oferind consulanta gratuita-la prima intalnire, inainte de semnarea actelor de colaborare, atat companiilor, cat si PFA-urilor.

Si pentru ca diversitatea e importanta, Firma de CONTA pune la dispozitie si servicii complementare de expertiza contabila judiciara, refacere sau verificare de evidente contabile, certificare situatii financiare si declaratii fiscale. Impreuna cu setul de servicii de contabilitate, cele complementare isi propun sa sprijine si mai mult clientii prin rezolvarea cat mai multor probleme posibile pe care le poate intalni o firma sau un PFA. Ca sa le aveti pe toate pentru afacerea dvs. stabiliti o intalnire, negociati termenii contractului, imputerniciti firma sa va reprezinte, apoi aveti toate rapoartele si alte documente importante pe un portal online securizat, in contul dvs., puteti vorbi oricand cu expertul contabil al firmei. In restul timpului castigat va puteti ocupa doar de dezvoltarea si cresterea afacerii.

No comments:

Post a Comment