Eco Garden Construct, asii intretinerii spatiilor verzi

Ca oricare alt bun, spatiile verzi au nevoie, pe langa amenajarea, si de intretinere facuta intr-un mod care sa nu degradeze plantele sau gazonul si nici sa nu le strice aspectul estetic. De ce neaparat intretinere? Pentru ca, in timp, spatiul verde este atacat de diversi factori externi si interni, din pamant, apar daunatorii poate, praful isi face si el treaba de minune si nu mai permite vegetatiei o dezvoltare normala. Desigur, o intretinere spatii verzi nu e chiar asa un capat de tara, dar ne mananca din timpul nostru si asa putin, pot aparea frustrari ori ca am stricat ceva, ori ca nu ne reuseste operatiunea si ne putem face de ras la urmatoarea vizita a prietenilor.

Asa ca de ce sa nu lasam profesionistii sa se ocupe de intretinere spatii verzi, mai ales ca preturile si serviciile sunt deosebit de bune si ieftine? Eco Garden Construct, poate cea mai buna firma de intretinere spatii verzi din Cluj si imprejurimi, din Transilvania sau chiar Bucuresti, poate executa lucrarile aferente cu utilaje speciale si foarte eficiente, dupa niste programe stabilite de comun acord pentru a nu deranja pe nimeni. Din seria de servicii de intretinere spatii verzi, Eco Garden Construct pune accent pe scarificarea terenului, mai pe romaneste netezirea stratului de suprafata a pamantului, fertilizarea gazonului si plantelor, tunderea gazonului sau tratamentele fitosanitare. Daca in spatiile verzi exista si piscine, acestea sunt curatate profesionist si filtrele sunt desfundate, dezinfectate, este restabilit nivelul PH-ului apei, avand loc, la nevoie si flocularea, doar la filtrele de nisip.

Arborii si arbustii trebuie si ei ingrijiti, asa ca echipa Eco Garden Construct se poate ocupa pentru dvs. de toaletarea lor prin tehnici sigure si pentru cei care opereaza toaletarea si pentru copaci. De asemenea, sunt asigurate taierea pomicultura si viticultura pentru recolte mai bogate si sanatoase, precum si intretinerea instalatiilor de incalzire, vitale pe timp de iarna. Si daca tot am amintit de iarna, Eco Garden Construct poate sa deszapezeasca mecanizat spatiile verzi oriunde este nevoie. La finalul interventiilor, spatiile verzi revin la forma initiala, fiind numai bune de admirat si utilizat.

No comments:

Post a Comment