Rent a car in situatii de criza

In situatii de criza, soferii doritori trebuie sa gaseasca noi modalitati de a economisi bani. Un factor, de multe ori trecut cu vederea, este costul de inchiriere al unei masini atunci cand nevoia o solicita. In acest scop, multi soferi clujeni cauta solutii pentru rezolvarea acesti probleme. Daca ti-ai epuizat toate ideile referitoare la economie, atunci cand vine vorba de rent a car Cluj, iata cateva sfaturi pentru a economisi bani atunci cand inchiriezi o masina:

1. Oras vs aeroport

Multe companii percep sume si taxe de utilizare exorbitante pentru inchirierea de autoturisme din aeroport. Este mai putin costisitor daca inchiriezi o masina de la o locatie din oras sau din afara aeroportului.

2. Zi vs noapte

Daca te afli intr-o excursie in care nu se necesita inchirierea unei masini pe timpul noptii, renunta la idee. Acest lucru functioneaza bine daca stai in oras si ai nevoie de o masina doar pentru a participa la reuniuni ori alte tipuri de evenimente. Chiar daca ai nevoie de o masina in fiecare zi, inchirierea si returnarea vehiculului la sfarsitul zilei te poate ajuta la evitarea parcarii costisitoare de peste noapte, la hotelul in care esti cazat.

3. Parcare alternativa

Daca ai nevoie de o masina pentru intreaga calatorie si te afli in interiorul orasului, este de multe ori mai ieftin sa parchezi peste noapte intr-un garaj public din apropiere decat sa platesti sumele umflate, practicate de cele mai multe hoteluri. Daca te vei intoarce la hotel seara si planifici sa pleci din nou dimineata, poti parca peste noapte pe strada, gratuit in orice oras, chiar si in orasele mari.

4. Weekend vs restul saptamanii

In destinatiile turistice, inchirierea unei masini de la aeroport pentru weekend, in perioadele de varf, va costa, in general mai mult, in timp ce in restul zilelor saptamanii, te poate ajunge mai putin. Si in orasele unde multi locuitori nu detin un autoturism, inchirierile de masini sunt adesea solicitate mai mult in timpul weekend-ului.

1 comment:

  1. Un articol reusit, acelasi lucru il pot spune si despre avantajele oferite de serviciile de inchirieri masini Otopeni si rent a car Bucuresti.

    ReplyDelete