Dinorah Galou

La inceputul anilor 1920, frantuzoaica Dinorah Galou a fost arestata pentru furt din buzunare. Ea a pretins ca voia sa faca rost de bani pe orice cale pentru a-si ajuta copiii, intrucat sotul nu castiga indeajuns de mult. Suspiciunile au crescut atunci cand politia i-a cunoscut pe gemenii sai, de varsta diferite. Investigatiile au scos la iveala ca micutii tot apareau din senin in casa si dispareau la un moment dat pentru a aparea altii, in doi ani patru copii fiind vazuti in aceeasi resedinta.

Prima data femeia a spus ca a adoptat copiii si i-a spus sotului ca i-a avut dintr-o alta casnicie-totusi doctorii au confirmat ca femeia nu nascuse niciodata. Inainte de casatorie, femeia i-ar fi spus sotului ca tatal sau era maharajah indian si ca ar fi venit la casatorie cu multe cadouri. Iahtul sau a fost interceptat de britanici, insa Dinorah avea un maharajah de rezerva, care a ajuns pana la urma, insa nu a ajuns la nunta pentru ca a fost acostat de britanici. Ei s-au casatorit si au avut grija de vreo 20 de copii in decursul anilor. Motivul prezentei copiilor era unul simplu: trebuia sa aiba cat mai multi copii pentru ca era mostenitoarea unei averi indiene nobile. Copiii faceau parte din diferite familii unde erau tratati ca servitori, cei mai multi fiind copii nedoriti care urmau sa fie adoptati de altcineva.

De-a lungul procesului intentat mamei de ocazie, o femeie a ajuns in situatia de a i se spune ca mama sa nu era femeia judecata si ca de fapt nu se stie cine este si nici ce se intampla cu ea, femeia care urma sa depuna marturie.

No comments:

Post a Comment