Ai nevoie de ceva racoritor si natural? Bea un ceai fructe si scapa mai usor de zilele toride

Desi este vara si nu prea ne gandim sa bem ceai caldut, trebuie sa stiti ca un ceai de fructe nu strica nimanui si poate avea efecte extraordinare asupra organismului intr-o zi torida, cu conditia sa nu fie foarte fierbinte. Ceaiul, indiferent cum e consumat si cand, este deosebit de bun pentru corpul nostru, pentru rinichi, pentru stomac, pentru organele interne si pentru aparatul respirator.

Substantele continute in fructele sau plantele din care este facut ceaiul ajung mai rapid la organele care au nevoie de ajutor, pentru ca lichidul se absoarbe imediat la nivelul intestinelor. Delicios si aromat, acest ceai fructe este uneori si mai bun decat cel din plante pentru ca are un miros imbietor, poate fi consumat si de catre micuti, si de catre adulti, e usor de gasit oriunde, nu are adaosuri de substante chimice si vine intr-o gama uriasa de arome si combinatii de fructe. Fructele au foarte multe vitamine, au minerale, contin exact elementele de care avem nevoie ca sa ne mentinem sanatosi si perfect hidratati.

Vara, ceaiul este deosebit de racoritor, este hranitor, fructele din care este preparat fiind de cele mai multe ori crescute in mediu nepoluat. Doar ganditi-va cat de mult bine va poate face un ceai de mar, ananas sau cocos, sau orice combinatie intre ele, zmeura de gradina ori mango. Ceaiurile naturale sunt facute doar din fructe uscate natural, fara teina, nu au conservanti sau E-uri, rezista la temperaturi normale si pot fi baute oricand pe parcursul unei zile.

Alt avantaj al unui ceai de fructe tine de modalitatile diferite in care se pot combina fructele uscate pentru a obtine gusturi autentice, originale, unice prin aroma si culoarea bauturii finale. Cel mai bine este sa preparati ceaiurile din fructe uscate prin infuzie pe o perioada limitata, pentru a nu distruge substantele benefice din fiecare bucatica de fruct din ceaiul deosebit.

No comments:

Post a Comment