Schimbati-va viata cu un fotoliu masaj ieftin

Somnul si relaxarea permanenta sunt esentiale pentru o viata normala si placuta. Pentru un somn mai bun si o relaxare completa va puteti achizitiona la cel mai mic pret de pe piata un fotoliu masaj ieftin Tokuyo, excelent pentru a reduce rigiditatea musculara si pentru a scapa de stresul acumulat peste zi. De la talie si sold, pana la membre si gat, tot corpul dvs. va fi detensionat si circulatia sangelui va fi mai buna cu ajutorul fotoliu masaj ieftin Tokuyo, vandut de komoder.ro.

La Komoder.ro gasesti cele mai eficiente si ieftine fotolii de masaj

Cu acest fotoliu ieftin puteti avea parte de un masaj 3D de ultima generatie, pentru care ati fi dat bani grei intr-un salon de masaj profesionist. Acest tip de masaj este recomandat la orice varsta, combinand tehnici moderne de masaj cu cele traditionale, intr-un tip de masaj care poate sa puna pe picioare orice corp, oricat de obosit ar fi. De asemenea, fotoliul special de masaj ofera si posibilitate unui masaj Zero Gravity, rolele de masaj actionand mai ales asupra zonei lombare si a membrelor, bratelor. Si pentru ca am amintit de brate, ele pot fi masate foarte simplu si eficient cu ajutorul functiei fotoliu masaj ieftin cu perne de aer, gambele pot fi masate cu role de masaj si perne de aer.


Aceste metode combina strangerile, opririle si relaxare pentru a va ajuta sa scapati de tensiunile acumulate in corpul dvs. de-a lungul zilei sau saptamanii. Sina curbata in forma de L permite obtinerea unui masaj eficient la nivelul coloanei vertebrale, pastrandu-se mereu curbura sa in forma de S, tensiunea musculara disparand ca prin minune prin actionarea cu diverse tipuri de masaj in acele zone. Pentru maini si umeri, gambe si picioare exista posibilitatea practicarii unui masaj pneumatic.

Toate miscarile fotoliului de masaj sunt identice cu cele ale unui maseur profesionist, asta insemnand ca veti avea parte de masaj profesionist la dvs. acasa fara sa platiti sedinte scumpe si sa va deplasati la saloanele de masaj. Fotoliul de masaj mai combina masajul cu presiune de aer cu cel in spirala, relaxand muschii gambei si determinand disparitia durerii, tehnica razuire pentru picioare si talpi fiind una dintre cele mai relaxante tehnici de masaj modern incorporate in acest tip de sisteme pentru acasa. Puteti urmari oferta Komoder.ro pentru fotolii de masaj ieftine.

Exista si posibilitatea impachetarilor calde, pentru coapse si picioare, spatele si picioarele fiind incalzite la o temperatura optima pentru accelerarea metabolismului si inducerea starii de relaxare si de bine.

Vizitati blogul Komoder.ro pentru a va alege un fotoliu cu masaj ieftin.

No comments:

Post a Comment