Si adultii sunt copii

Cand fetita mea a implinit un an, i-am facut cea mai tare petrecere, de fapt, asa cum spunea sotul meu, i-am facut ei petrecerea pe care eu nu am avut-o niciodata cat am fost copil. Si chiar asa este - prin aceasta petrecere am sarbatorit-o pe ea, dar in stilul meu. Am insa o scuza - e prea mica sa stie ce vrea si chiar prea mica sa isi aduca aminte.

Tema petrecerii a fost Hello Kitty. Eu sunt innebunita dupa aceasta pisicuta de cand aveam vreo 20 de ani, pentru ca atunci am descoperit-o. Tin minte ca am primit de ziua mea un tricou cu Hello Kitty si de atunci am tot cautat obiecte cu acest personaj. Astfel ca ma pot lauda acum cu o colectie destul de impresionanta de articole de pe care zambeste pisicoasa cea mai celebra pisicuta din lume. Intelegeti astfel de ce nu aveam cum sa pun alta tema pentru petrecerea de mot a fiicei mele. Bine insa ca nu am avut baiat, ca ar fi descoperit din poze, mai tarziu, ca prima lui petrecere a fost una de fetite!

Cum spuneam, tema a fost Hello Kitty, astfel ca noi, fetele, adica fetita mea si cu mine, am fost imbracate in outfit-uri cu Hello Kitty, iar sotul meu, intr-o forma de ironie, a avut un tricou cu un soricel - trebuia sa il incadram cumva in tot tabloul nostru. Apoi, tortul a avut forma pisicii celebre, iar toate tacamurile, servetele, farfuriile au fost inscriptionate cu fata pisicutei. Am avut pana si fata de masa cu aceasta pisicuta.

Toate acestea le-am gasit pe un site, www.bubuparty.ro, unde se gasesc foarte multe articole petrecere copii, cu tot felul de personaje in voga de desene animate. Deja stiu si care va fi tema petrecerii urmatoare, cand fetita va implini doi ani - Ariel, Mica Sirena. Pana cand fetita mea va avea personajele ei preferate, voi mai profita de aceasta oportunitate de a ma putea bucura ca un copil de lucruri pe care atunci cand eram copil nu le-am avut.

1 comment:

  1. Numele meu este Marleen Baerveldt, formular, Brașov, România. După 12 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când m-a părăsit definitiv și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Osagiede poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o vrajă Love pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Osagiede. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât Dr. Osagiede caster vrăjitor real și puternic, pe care mă voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în vremea necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată e-mailul său de contact la: doctorosagiede75@gmail.com sau whatsapp la +2349014523836
    sau viber +2349014523836

    ReplyDelete