Aer mai respirabil cu florile de apartament

Vara folosim din plin aparatele de aer conditionat, in timp ce iarna nu putem trai fara caldura din calorifere, radiatoare sau orice alta solutie de incalzire avem la indemana. Fireste ca aerul din apartamentele noastre numai aer curat si usor de respirat nu se mai poate numi, odata cu toate aceste masinarii care il fac si mai putin respirabil. Cele care insa ne salveaza sunt speciile de flori de apartament, care nu numai ca reprezinta un decor foarte frumos pentru case, dar si o sursa continua de imbunatatire a vietii noastre si a aerului pe care il respiram.

Adesea ne plangem de dureri de cap, de boli si alergii misterioase carora nu le gasim leacuri si nici nu stim de unde provin. Adevarul gol golut, la care multi dintre noi preferam chiar sa nu ne gandim, este ca toxinele si alergenii din aerul propriilor apartamente sunt responsbabili de un numar foarte mare de boli si alergii. Ca sa numim numai cateva din riscurile cu care traim in casa ar trebui sa trecem pe lista fumul de tigara, detergentii, vopselele (lavabile sau de mobila), substantele de lipit, materialele sinstetice uneori, cosmeticele si sampoanele si lista poate continua. Toxinele din aceste obiecte intra in organismul nostru prin respiratie, cu alte cuvinte le inspiram din aerul in care traim, noi si copiii nostri. Si atunci, care este solutie? Expertii de la NASA au descoperit ca plantele au capacitatea de a echilibra umiditatea din spatiul in care traim (sau in care lucram), absorb excesul de dioxid de carbon si factorii poluanti si elibereaza oxigen. Practic, plantele – daca stim sa le alegem cu atentie – sunt adevarati purificatori ai aerului. Fara sa mai vorbim ca au si o valoare estetica foate mare, infrumusetand fara drept de apel spatiile in care sunt amplasate.

La officeflowers.ro gasim o gama foarte variata de plante de apartament, la preturi foarte accesibile si cu o valoare estetica foarte mare, fara sa mai vorbim ca tot aici puteti beneficia si de ajutor specializat in amenajarea spatiilor interioare cu flori.

No comments:

Post a Comment