Jacheta vintage – mereu in tendinte

Dintre toate intrebarile despre moda ultimilor ani, cel mai adesea revin intrebarile legate de „vintage”. Ce este vintage? Cum purtam vintage? Cum accesorizam o haina vintage?... iar acestea sunt doar cateva dintre aceste intrebari. Intentia acestui articol nu este aceea de a raspunde acestor intrebari, caci sunt milioane de raspunsuri pe internet pentru ce inseamna vintage. Ceea ce isi propune acest articol este sa informeze barbatii ca probabil cel mai vintage articol vestimentar pe care il pot avea in garderoba este jacheta din piele.

Jacheta piele barbati este produsul care de-a lungul deceniilor a imbracat multi eroi de film, multi rebeli celebri din intreaga lume (daca ar fi sa numim numai unul m-as opri la James Dean, desi nu il pot uita nici pe Travolta in rolul memorabil din „Grease”) si este produsul care in continuare naste pasiuni in randul barbatilor, si care face sa arate bine cam orice tinuta. Insa, probabil ca tinutele pe care o jacheta din piele le completeaza si le complimenteaza cel mai bine sunt tinutele tip racer. Unele dintre cele mai calitative si atractive modele de jachete din piele de tip racer sunt cele de la Grand Prix Originals, care reusesc sa pastreze un aer vintage foarte autentic, fara sa piarda deloc din aspectul cool, atat de dorit de barbatul modern.  La grandprix-originals.ro veti gasi celebrele jachete din piele cu logo-ul Gulf, care amintesc de anii de inceput ai curselor automobilistice, jachete din piele de miel perforata sau simpla, jachete din piele de bovina, cu interior din bumbac 100% si o cromatica de exceptie, iar pentru iarna modelul din piele de miel cu blana naturala.

De asemenea, unul dintre modelele cele mai cautate la GPO, este jacheta Original GP, cu toate logo-urile autentice (Gulf, Tag Heuer si Grand Prix Originals) care, fara a fi din piele, este una dintre cele mai autentice jachete racer creata vreodata.

No comments:

Post a Comment